check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Produktsökning

Hur hittar jag en viss produkt i en online butik?

 

Det finns tre sätt att söka efter produkter i vår online butik. Utforska vart och ett av dem och bestäm vilket som passar dig bäst.

 

  • Sökmotor efter motorcykelmodell — om du letar efter delar och tillbehör till en specifik motorcykel, kommer detta att begränsa sökresultaten till produkter som matchar den motorcykelmodell du har angett. Att använda sökmotorn efter motorcykelmodell minskar avsevärt den tid det tar att hitta rätt delar och tillbehör.

  • Sökmotor för text — Det bästa sättet att söka om du vet det exakta produktnamnet eller koden. Även användbart om du letar efter produkter från en viss tillverkare.

  • Kategorisökning — Använd den om du vill bläddra i vårt sortiment inom en kategori, jämföra produkter eller ta reda på priser och olika varianter av de produkter du är intresserad av.

 

Se vår vägledning “Hur söker jag efter produkter i en online butik? Steg-för-steg-guide” och lär känna varje sökmetod i detalj.

 

Hur hittar jag delar eller tillbehör till min motorcykel?

Att hitta delar och tillbehör till din motorcykel tar bara några ögonblick. Titta på presentationen och lär dig hur du får tillgång till det omfattande utbudet av reservdelar och tillbehör för motorcyklar med bara några få steg.

 

Se vår guide "Hur söker jag efter produkter i en online butik? En steg-för-steg-guide" där du kan läsa mer om varje sökmetod.

 

Hur använder man sökmotorn för text?

Du hittar textsökmotorn högst upp i online butiken (precis bredvid vår logotyp). Ange en sökterm du är intresserad av - till exempel det exakta produktnamnet (t.ex. NGK LMAR8L), ett allmänt produktgruppnamn med tillverkarens namn (t.ex. NGK tändstift), ett allmänt produktgruppnamn (t.ex. tändstift) eller ett allmänt produktgruppnamn med motorcykelnamnet (t.ex. Yamaha XT 600 tändstift) - klicka på enter / sök och bläddra igenom sökresultaten för att hitta de bästa produkterna!

Du kan också ange ett produkt-ID eller en fras i textsökningen (särskilt användbart om du inte riktigt vet det exakta namnet på den produkt du letar efter).

Se vår guide "Hur söker jag efter produkter i en online butik? En steg-för-steg-guide" och lär dig hur du använder en textsökmotor på ett bra sätt.

 

Var kan jag hitta produkt-ID?

 

Produkt-ID är ett unikt nummer som vi tilldelar produkterna i vårt sortiment. Du hittar det under miniatyrbilden av produkten (se grafik) eller i webbadressen till sidan, t.ex. https://gmoto.se/-br9ecm,1008.html (fetstilta siffror före ".html").