check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Rabattkoder

Vad är en rabattkod?

 

Rabattkoden ger dig rätt till rabatt när du lägger din beställning. Rabattkoder kan inte kombineras med andra erbjudanden (inklusive gratis leverans).

 

Hur använder jag rabattkoden?

 

När du gör din beställning anger du rabattkoden i den ruta som finns i varukorgen. Du hittar den genom att klicka på plustecknet bredvid "Jag har en rabattkod". När du har angett din rabattkod kommer systemet automatiskt att minska kostnaden för din beställning.

Observera att rabattkoder inte kan kombineras med andra kampanjer, inklusive fri frakt. Detta innebär att när du har angett rabattkoden kommer du att förlora den fria frakten och måste betala för den själv.

Kan jag använda rabattkoden igen om jag har returnerat varorna?

 

När det gäller engångsrabattkoder är det inte möjligt att använda rabattkoden igen efter att ha returnerat varorna. Återanvändbara rabattkoder kan användas flera gånger, även efter att varorna har returnerats.

 

Hur får jag en rabattkod?

 

Rabattkoder tilldelas individuellt av kundtjänst. Du hittar dem också på våra sociala medier och i nyhetsbrevet, så vi uppmuntrar dig att hålla utkik och anmäla dig till nyhetsbrevet.