check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

för äventyrsmotorcyklar

Gillar du att utforska okänd terräng och kartlägga nya rutter? Här hittar du allt du och din motorcykel behöver för att klara de tuffaste expeditionerna.

Mest populära produkterna

Skor

Flodövergångar, fascinerande singletrack på karga stäpper och tuffa klättringar i berg som man tror att världen har glömt bort. Detta är bara några av de omständigheter som du bör klara dig torrskodd ur under en expedition. Motorcykelkängor för äventyr ska vara starka, vattentäta och säkra - du vet trots allt aldrig vad äventyret på andra sidan jorden kommer att innebära. Vi har en rad motorcykelkängor för dig som är förberedda för de tuffaste utmaningarna, som vi själva har testat under enduro- och äventyrsexpeditioner till bland annat Kirgizistan, Mongoliet, Rumänien, Tadzjikistan och Norge.

Kläder

Kläder för äventyrsmotorcyklar måste vara förberedda för allt du kan stöta på under en expedition. Vid kraftigt regn kommer ett vattentätt membran och en neoprenkrage väl till pass; vid varmt väder kommer ett kraftfullt ventilationssystem och nätfoder att ge lindring; och i händelse av jord kommer certifierade skydd, Cordura yttermaterial och aramidfibrer att visa sig ovärderliga. Oavsett vilken riktning du tar kommer Adventure motorcykelkläder att vara en trogen reskamrat som du kan lita på. På Gmoto hittar du expeditionskläder för motorcykel från bland annat Rebelhorn, Adrenaline, Modeka, SPIDI och RST.

Ryggsäckar

En motorcykelryggsäck är en oumbärlig del av varje expedition. Den rymmer proviant, dokument, en verktygslåda för motorcykel, en kamera och andra småsaker som alltid är bra att ha till hands. Men en motorcykelryggsäck handlar inte bara om att bära dina tillhörigheter, utan också om ökad komfort och körsäkerhet. Ryggsäckar med en camelbak (vattenbehållare) gör att du kan fylla på vätska utan att stanna, medan ett certifierat ryggskydd som finns inbyggt i vissa modeller minimerar följderna av ett fall. En motorcykelryggsäck kommer också väl till pass under de stunder då du kliver av motorcykeln och utforskar området, fortfarande med dina mest värdefulla saker.

Reservdelar

Du får inte glömma reservdelar till motorcykeln under din expedition. Det är de som kommer att rädda ditt skinn när du färdas genom bortglömda regioner på jorden där det kanske inte finns någon välutrustad motorcykelbutik eller verkstad. Dessutom är motorcykeldelar en lika viktig faktor när du förbereder dig. När du förbereder dig för ditt livs resa är det inte värt att ta till halvmesyrer, så välj motorcykeldelar från pålitliga tillverkare som garanterar kvalitetsutförande och robusta material. Här hittar du ett stort urval av motorcykeldelar för Adventure-maskiner.

Däck

Ska du ge dig ut på ditt livs resa? Glöm inte att motorcykeldäcken är den enda delen av din maskin som kommer i direkt kontakt med vägen. De ger dig rätt grepp i ojämn terräng, korta bromssträckor och grepp på våt asfalt, så de bör vara i toppskick. Dessutom slits däcken snabbare på en motorcykel som är fullastad med turutrustning, så tänk dig för innan du ger dig ut på vägen för att byta ut dem. Du hittar motorcykeldäck för alla typer av terräng, från asfalt till ökensand.

Tillbehör

På en expedition behöver du motorcykeltillbehör för att göra din resa säkrare och bekvämare. Regndräkt, bärbar kompressor, verktygssats och däckhinkar är bara några exempel på prylar som räddar ditt skinn i vildmarken. Innan du ger dig iväg, tänk noga igenom vad du behöver och vilka delar av världen du är på väg till, och börja sedan utforska det omfattande utbudet av motorcykeltillbehör. Låt inget överraska dig på din resa!

Produkter för garage

Motorcykelturer är inga lätta uppdrag, så din maskin bör vara väl förberedd. Med verkstadsprodukter (inklusive verktyg, stativ och domkrafter) kan du på kort tid utföra en grundlig inspektion av din motorcykel, följt av service och åtgärdande av fel. Lämna inte din expeditions framgång i händerna på slumpen och var beredd på alla utmaningar som din valda riktning kastar mot dig. Välj kvalitetsprodukter från verkstaden och bli inte överraskad.

Hjälmar

En ADV-motorcykelhjälm ska vara hållbar, säker och funktionell. Du ska ju trots allt ut på ett äventyr där allt kan hända. På landsväg är de bästa hjälmarna maxi, integral och enduro. Välj en modell med visir, solskydd och ett utmärkt ventilationssystem. Skalet är också viktigt. En flerskiktskomposit med certifierad fyllning och DD-fäste klarar alla påfrestningar under en expedition. Under resor till Kirgizistan, Mongoliet, Tadzjikistan, Norge och Sibirien testade vi motorcykelhjälmar från märkena Airoh, Bell, Caberg och Shark, som du naturligtvis hittar i vårt sortiment.

Underkläder

Termoaktiva underkläder är ett måste bland expeditionskläderna. Tack vare sin sömlösa konstruktion ger de inga skavsår, håller dig fräsch längre (silverjoner och specialmaterial begränsar förökningen av bakterier som orsakar obehaglig lukt) och värmer kroppen under morgonfrost och ändlöst regn. Dessutom låter vissa modeller kroppen svalna vid varmt väder och sänker temperaturen vid kroppen med upp till 1 grad Celsius! Lita på oss, värmeunderkläder kommer att förändra din motorcykelupplevelse för gott.

Bagage

När du packar för en krävande expedition väljer du bara det nödvändigaste för att kunna genomföra den på ett säkert, bekvämt och njutbart sätt. Under resan får dessa saker en helt ny betydelse; utan dem kanske resan inte blir lyckad. Därför är det värt att skydda dem väl genom att välja robust, hållbar och ergonomisk motorcykelbagage. Sidoväskor i aluminium, mittväska i plast eller kanske en rullväska i vattentätt material? Valmöjligheterna är stora, liksom vårt utbud av motorcykelbagage för turer, resor och resor runt skorstenen.

Handskar

Händerna är en av de mest utsatta kroppsdelarna när du kör motorcykel. De tar stryk av vind, regn och alla möjliga hinder när du kör offroad, så det är värt att skydda dem väl. Adventure-motorcykelhandskar bör vara tillverkade av slitstarkt material som klarar efterdyningarna av ett fall i terräng och på asfalt, och vara helt vind- och vattentäta. Det är lämpligt att välja en modell med hög mudd och ventilationszoner, vilket avsevärt förbättrar körkomforten. Välj de motorcykelhandskar som passar din kommande resa och ge dig ut på vägarna!