check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

ATV - Fyrhjuling

Lera, sand och sten - det är vad vi gillar med naturen! Om du också gillar det har du kommit till rätt ställe. Här hittar du delar till din fyrhjuling och ATV, samt kläder, skor och accessoarer för att utöva din offroad-passion.

Mest populära produkterna

Skor

Du kör offroad, så du är väl medveten om vilken belastning dina fötter och skenben kan utsättas för när du är ute och kör i timmar i sträck. En quad/ATV-känga handlar inte bara om att ha en styv sula som ger dig stadigt stöd och bekväm hävstångseffekt, den handlar också om att skydda dina ben när du faller eller bryter dig igenom utmanande terräng. Quadskor ska vara tåliga, bekväma och slitstarka. Det finns trots allt ingen mer krävande miljö för skor än off road. Kolla in vårt sortiment av fyrhjulings-/ATV-stövlar från de bästa tillverkarna i branschen. En rad modeller från märken som Fox, Gaerne, Leatt och Thor väntar på dig.

Kläder

När du kör offroad får du inte glömma bort rätt kläder. ATV-kläder ser till att du är skyddad vid ett eventuellt fall och förhindrar effektivt alla överraskningar som terrängen har i beredskap för dig. ATV-kläder handlar också om körkomfort och fullständig frihet. Oavsett om du kör genom buskarna eller sätter nytt rekord på banan finns det inget som hindrar dig från att röra på dig! Ta en titt på vårt sortiment av fyrhjulingskläder och rusta dig för terrängen med kläder som håller dig säker, bekväm och snygg när det hettar till.

Motorcykelglasögon

Skyddsglasögon för fyrhjulingar är ett måste för alla offroadfantaster. De skyddar dig mot lera och stenar som flyger under hjulen på andra fordon och skyddar dina ögon mot grenar, buskar och andra naturelement som vill skada dig när du markerar spåret. Skyddsglasögon för fyrhjuling/ATV ska vara bekväma, sitta perfekt och vara hållbara. Det finns trots allt inget mjukt spel i fält! Dessutom är det en bra idé att välja en modell med ett visir som inte immar igen när du kör i regn eller anstränger dig hårt, vilket ger dig maximal synlighet.

Ryggsäckar

En fyrhjulingsryggsäck är det enklaste sättet att ta med sig det viktigaste i terrängen. Vatten, proviant, navigation eller reservhandskar är bara några av de saker som du bör ha till hands när du kör i terrängen. Dessutom erbjuder vissa ryggsäcksmodeller för fyrhjulingar/ATV:er mycket mer än bara transportutrymme. Ett certifierat ryggskydd, som ökar din säkerhet när du blir varm i terrängen, eller en rymlig camelbak, tack vare vilken du kan fylla på dina vätskor utan att kliva av maskinen, är bara några av de extrafunktioner du bör överväga när du väljer en ryggsäck till din fyrhjuling.

Reservdelar

Det är inte svårt att hitta ett nytt fel vid terrängkörning eller på en motocrossbana. Motorn, fjädringen, bromsarna och växellådan är bara några av de komponenter på en fyrhjuling som utsätts för tuffa tag i terrängen. Om du vill ha en säker, bekväm och njutbar körning bör du fokusera på systematisk service och åtgärda alla fel fortlöpande. Så ta din fyrhjuling till verkstaden, använd vår omfattande databas med fyrhjulingsdelar och njut av en fullt fungerande maskin. Du hittar delar till fyrhjulingar och ATV:er från både märkestillverkare och budgetmodeller, såsom kinesiska fyrhjulingar i 50, 125 och 250 ccm-klassen.

Däck

I terrängen är det greppet som räknas! Fyrhjulings- och ATV-däck garanterar full kontroll över fordonet, effektiv inbromsning och förmåga att ändra riktning på ett aggressivt sätt. Oavsett var du använder din ATV (asfalt, motocrossbana eller offroad) och vilket underlag du föredrar (lera, sand, sten eller snö), hittar du ATV-däck som uppfyller dina behov. Kända tillverkare (inklusive ITP, Duro, SUNF och JOURNEY), högkvalitativt utförande och hållbara material är bara början på listan över fördelar med de fyrhjulings- och ATV-däck som du hittar hos Gmoto!

Tillbehör

Blir du varm på fältet? Då vet du mycket väl att vad som helst kan hända! Om du vill vara redo för alla överraskningar under terräng- och motocrossturer bör du utrusta dig med fyrhjulingstillbehör. Vinschar, verktygstillbehör, ankare, dragremmar eller krokfästen är bara början på den långa listan av fyrhjulingstillbehör som du hittar hos Gmoto. Välj de fyrhjulingstillbehör du behöver och ge dig ut i terrängen. Äventyret väntar!

Hjälmar

En fyrhjulingshjälm är ett viktigt tillbehör som du bör ta med dig när du kör offroad. Den skyddar effektivt ditt huvud från skador vid ett fall, gör att du kan hålla dina skyddsglasögon ordentligt på plats och skyddar dig från grenar eller stenar som flyger ut under hjulen på andra fordon. Framför allt ska en fyrhjulingshjälm vara säker (certifiering är ett måste!), bekväm och väl ventilerad för att hålla dig bekväm under krävande körning i varmt väder. Vi har förberett ett urval av fyrhjulingshjälmar för dig från välrenommerade tillverkare, inklusive Leatt, Airoh, IMX, Bell och Thor.

Underkläder

Termounderkläder gör att du kan hålla värmen när du cyklar under kalla, varma och regniga dagar. De mest avancerade modellerna, sydda av innovativa fibrer, sänker temperaturen vid kroppen med så mycket som 1 grad Celsius, medan tjockare underställ av merinoull värmer kroppen även under extrema väderförhållanden. Termounderkläder ger också fräschör (silverjoner minskar tillväxten av luktframkallande bakterier) och inget skav (tack vare den sömlösa konstruktionen), vilket också ökar njutningen av terrängkörning med fyrhjuling.

Bagage

Ska du ge dig ut i terrängen på lång sikt? Då är det värt att investera i en bagage- eller rullväska till din fyrhjuling! En rymlig central bagage- eller rullväska till din ATV är ett enkelt recept för att få med dig all nödvändig utrustning under dina offroadäventyr. Klädbyte, transportremmar, rep och andra tillbehör är bara några av de saker som du kan bära säkert i bagage som är utformat med fyrhjulingar och ATV:er i åtanke. Kolla in vårt utbud av centrala koffertar, rullväskor och bagageväskor för fyrhjulingar/ATV:er, som inte låter sig skrämmas av något offroadäventyr.