check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491315

Brubeck unisex underställ ärmlös T-shirt vit L

169,38 kr inklusive moms

Brubeck unisex ärmlös underställs-T-shirt

Tillverkare:

Den ärmlösa underställs-T-shirten är tillverkad med sömlös teknik av en tunn stickad kvalitet som andas. Det åtsittande stickade tyget och 3D-strukturen skapar luftkanaler. På sommaren ökar de kroppens ventilation och på vintern samlar de in varm luft för att skydda mot hypotermi. Konstruktionen som bygger på en 3D-nätmodell ökar den fuktuppsamlande ytan flera gånger om. Lätt, åtsittande, mjukt stickat material som inte begränsar rörelsefriheten och skyddar mot skav. Det stickade tyget har antibakteriella och antiallergiska egenskaper. Året runt-produkt, rekommenderas för olika aktiviteter som ett baslager.

De innovativa 3D PRO-produkterna är precis vad löpare, cyklister och motorcyklister behöver. Produkterna är ultralätta och tunna och ger full rörelsefrihet och tillräcklig värmereglering vid intensiv löpning eller andra aktiviteter i höga temperaturer.

Den tredimensionella nätstrukturen ger ytterligare luftkanaler i utrymmet mellan huden och produkten. Detta gör att luft som värms upp av kroppens naturliga värme kan samlas mellan hudytan och 3DPRO-tröjan och förhindrar att temperaturen sjunker på huden. Ett effektivt skydd mot hypotermi kan t.ex. påskynda uppvärmningen inför en mer intensiv aktivitet.