check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491337

Brubeck unisexunderställströja med korta ärmar vit S

235,63 kr inklusive moms

Brubeck unisexunderställströja med kort ärm

Tillverkare:

Den kortärmade underställströjan är tillverkad med sömlös teknik av ett tunt stickat material som andas. Det åtsittande stickade tyget och 3D-strukturen skapar luftkanaler. På sommaren ökar de kroppens ventilation och på vintern samlar de upp varm luft för att skydda mot hypotermi. Konstruktionen som bygger på en 3D-nätmodell ökar den fuktuppsamlande ytan flera gånger. Lätt, åtsittande, mjukt stickat material som inte begränsar rörelsefriheten och skyddar mot skav. Det stickade tyget har antibakteriella och antiallergiska egenskaper. Året runt-produkt, rekommenderas för olika aktiviteter som ett baslager.

De innovativa 3D PRO-produkterna är precis vad löpare, cyklister och motorcyklister behöver. Produkterna är ultralätta och tunna och ger full rörelsefrihet och tillräcklig värmereglering vid intensiv löpning eller andra aktiviteter i höga temperaturer.

Den tredimensionella nätstrukturen ger ytterligare luftkanaler i utrymmet mellan huden och produkten. Detta gör att luft som värms upp av kroppens naturliga värme kan samlas mellan hudytan och 3DPRO-tröjan och förhindrar att temperaturen sjunker på huden. Ett effektivt skydd mot hypotermi kan t.ex. påskynda uppvärmningen inför en mer intensiv aktivitet.