check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 489201

Dam - ärmlös t-shirt Brubeck Comfort Ull Köttfärgat S

234,11 kr inklusive moms

Ärmlös t-shirt för damer Brubeck Comfort Ull

Tillverkare:

Toppar för kvinnor är alltid på modet, tack vare deras mångsidighet och deras passform med många stilar. Den axelbandslösa dam-T-shirten i merinoull gör dig bekväm i alla situationer, oavsett dagens tempo. Har du ett viktigt affärsmöte framför dig och vill känna dig självsäker? Eller vill du se bra och attraktiv ut på en dejt på kvällen? Vi erbjuder dig vår ärmlösa merino T-shirt från Comfort Wool-kollektionen, som kommer att passa dina behov av komfort och funktionalitet.

Merinoullens naturliga egenskaper, som uppskattas över hela världen, är mjukhet och följsamhet samt värmereglering. Merinoullens fiber är tre gånger tunnare än människohår och böjer sig vid kontakt med huden, så merinoull varken kliar eller biter. Den tar inte åt sig obehaglig lukt. Women's merino stretch T-shirt är tillverkad av en kombination av funktionsfibrer och ull, vilket resulterar i ett stickat material med en tvåskiktsstruktur. Det gör att fukt som uppstår vid aktivitet eller i stressiga situationer effektivt transporteras bort från huden till dess yta, så att du känner dig fräsch och torr. Den sömlösa konstruktionen förhindrar skav och irritation, oavsett aktivitet. T-shirten är stretchig och anpassar sig efter din silhuett och framhäver din kvinnlighet.

Den axelbandslösa merino-T-shirten från Brubeck matchar din stil. Den är perfekt för avslappnade, ungdomliga eller sportiga stilar. T-shirten finns i vitt, svart, grädde och nyanser. De klassiska färgerna ger dig ett stort urval av möjligheter. I Comfort Wool-kollektionen hittar du också underkläder i ull och långärmade skjortor för svalare dagar.