check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 650055

EBC MD 8003 X främre bromsskiva - MD8003X

- 10%

2 887,91 kr inklusive moms Ordinarie pris  3 208,79 kr

Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna före minskningen: 3 208,79 kr

alert information icon

Produkt tillgänglig på specialbeställning. Leveranstiden kan försenas med 7 dagar. Ingen returrätt.

EBC MD 8003 X bromsskiva

Tillverkare:
EBC
Tillverkarens kod:
MD8003X
Allmän beskrivning
  • EBC X/XC Series - Fullt flytande bromsskivor för framhjulet
  • Dessa bromsskivor ersätter flera LS (vänster) / RS (höger) bromsskivor och kan monteras på båda sidor.
  • Stålet som används för de nya EBC-bromsskivorna är en speciell blandning av rostfritt stål med en högre friktionseffekt än konventionella värmebehandlade bromsskivor av rostfritt stål. Med en 10% förbättring av friktionseffekten ökar bromskraften ytterligare.
  • Vikten på de nya ''X'' och ''XC''-serierna minskar ytterligare med 5-10% tack vare ett 6-nitssystem med en lätt innerring, vilket också är en förbättring jämfört med konventionella bromsskivor.
  • De nya bromsskivorna har EBC:s unika och patenterade SD-system, vars fyrkantiga nitar placerade i bromsskivans urtag gör att den yttre och inre ringen kan expandera obehindrat under den värme som genereras under inbromsning utan att bryta den nitade anslutningen.
  • Denna försämring uppstår när bromsskivan värms upp av kraftig inbromsning och den yttre ringen kommer i kontakt med de (normalt runda) nitarna som separerar den yttre ringen från den inre ringen. Det nya EBC-systemet förhindrar detta problem, som är orsaken till 100% av alla fel på bromsskivor som orsakas av distorsion och vibrationer.
  • Vad är SD-systemet? Detta är det nya fyrkantiga nitningssystemet från EBC. Detta system förhindrar helt att bromsskivan förvrängs, ökar dess livslängd och förbättrar bromseffektens jämnhet.

Passar till

Denna produkt passar 8 motorcyklar.

KTM