check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Säker shopping

Du köper säkert

 

Vårt uppdrag är att ge varje kund den högsta säkerhetsnivån och att garantera nöjda kunder. Vi arbetar ständigt med säkerheten i vår Online butik, vilket bekräftas av många certifikat och kvalitetsstämplar. Ta reda på varför du ska välja oss.

 

Trusted Shops — Vi har Trusted Shops Trustmark, som endast tilldelas Online butiker som uppfyller höga krav på kundservice. Specialisterna från Trusted Shops-teamet kontrollerar mer än 100 olika kriterier under revisionen, baserat på nationell och europeisk lagstiftning om online-shopping och med hänsyn till de aktuella bestämmelserna från tillsynsmyndigheterna för e-handel. Butiker som tilldelats Trusted Shops Trustmark har en pengarna-tillbaka-garanti i händelse av utebliven leverans eller utebliven återbetalning efter ångerrätt.

 

Certifikat Pålitligt företag — Vi innehar det polska certifikatet Pålitligt företag som tilldelas företag som uppfyller kraven i den etiska koden när det gäller ärlighet, tillförlitlighet och pålitlighet i den verksamhet som bedrivs.

 

SSL-certifikat — Dina uppgifter är helt krypterade när de skickas till oss, vilket gör dem hemliga för obehöriga personer. Detta gör dina uppgifter trygga och säkra.

 

Retur av varor utan anledning — Vi följer bestämmelserna i polsk lag, så du har alltid 15 dagar på dig från mottagandet av paketet att returnera varorna.

 

Företagets förtroende — Vi har funnits på marknaden kontinuerligt sedan 2009. Vårt team består av mer än 100 specialister från olika områden, för vilka motorcyklar är deras största passion.

 

Skydd av personuppgifter — i följer de dataskydds principer som krävs enligt polsk lag. Dina uppgifter är säkra hos oss.

 

Spåra din försändelse när som helst — När paketet har skickats får du ett fraktsedelsnummer och en webbadress där du kan följa paketets status.