check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 658177

Indikator för oljetemperatur JMP V.2020 20x1,5 mm

347,48 kr inklusive moms

Produkt tillgänglig på specialbeställning. Leveranstiden kan försenas med 7 dagar. Ingen returrätt.

Indikator för oljetemperatur JMP V.2020 20x1,5 mm

Tillverkare:
JMP
Allmän beskrivning
  • Oljetemperaturindikatorn är anpassad för att placeras i stället för mätstickan för mätning av oljenivån. Detta är den perfekta lösningen för dem som inte har andra temperaturindikatorer på sina motorcyklar, till exempel placerade i konsolen.
  • Mätarna har tilldelats motorcyklarna. Använd tilldelningarna för att undvika felbeställningar. Jämför dock längden på mätstickan och gängan på pluggen med indikatorgängan före montering.
  • Tillverkare: JMP
  • JMP (JM Professional) är en serie specialverktyg för motorcykelverkstäder, universalverktyg och många reservdelar för motorcykelreparationer som är utmärkta alternativ till originalkomponenter.
  • Hur viktigt det är att ha specialiserade verkstadsverktyg vet alla som har försökt reparera en motorcykel med billiga marknadsverktyg. Verktygets ägarskap och kvalitet avgör ofta hur väl även den minsta reparation lyckas. JMP:s verktyg tillverkas med den senaste tekniken inom metallbearbetning. Många av verktygen är avsedda för mycket specifika tillämpningar, främst inom reparationer av motor, bränslesystem och fjädring. JMP-sortimentet utökas ständigt och kompletteras med verktyg för nya lösningar som används av motorcykeltillverkare.

Passar till

Denna produkt passar 165 motorcyklar.