check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491152

Långärmad t-shirt för damer Brubeck Active Ull smaragd L

416,75 kr inklusive moms

Långärmad t-shirt för damer Brubeck Active Wool

Tillverkare:

Hemligheten ligger i merinoullens struktur, nämligen dess densitet. Tack vare att de enskilda fibrerna är mycket tunna och liknar ett spindelnät, med ett myller av kanaler mellan varje fiber fyllda med luft som värms upp av vår kropp, skapas en buffert som skyddar oss mot kyla. En sweatshirt i merinoull skyddar oss mycket bra mot kyla samtidigt som den andas. En annan viktig faktor är att svett effektivt transporteras till utsidan av stickade plagg, så att man undviker obehag eller känslan av en tung, våt kompress som orsakas av att fukt lagras på insidan.

Brubeck har toppmoderna stickmaskiner som gör det möjligt för oss att skapa tekniskt komplexa stickade tyger. Vi har kombinerat fårull med syntetiska mikrofibrer, vilket resulterat i ett merinounderställ med många egenskaper som uppskattas vid olika utomhusaktiviteter. Det har alla de egenskaper som vi har nämnt, och tack vare denna kombination kan vi lyfta fram de önskvärda egenskaperna hos värmeunderkläder i ull.

Oavsett om du rastar hunden i parken eller planerar en flerdagarstur till fjällen behöver du merinounderkläder som gör att du kan njuta av den aktiva tiden samtidigt som de ger komfort och värmeskydd. Kläder från Active Wool-kollektionen bärs som ett första lager. Det är skönt och mjukt att ta på, vilket gör att du blir ännu mer sugen på att njuta av din aktiva tid utomhus.