check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491283

Långärmad t-shirt för damer Brubeck Comfort Ull kräm S

435,25 kr inklusive moms

Långärmad Brubeck Comfort Wool T-shirt för damer

Tillverkare:

COMFORT WOOL långärmad T-shirt för damer är ett vardagsunderställ av högsta kvalitet för aktiva och unika kunder. Ytterlagret består av mjuk, mycket tunn och fin 100% merinofårull. Tack vare ullens höga elasticitet varken veckar eller trycker understället ut. Det anpassar sig perfekt till kroppen och ger stor frihet i valet av efterföljande klädlager. Kombinationen av naturfibrer med polyamidfibrer och användningen av en sömlös konstruktion med dubbla lager har gjort det möjligt att uppnå exceptionella termoreglerande egenskaper samtidigt som maximal komfort bibehålls. Underkläderna hjälper effektivt till att hålla en konstant kroppstemperatur och skyddar kroppen mot hypotermi och överhettning. Produkten har testats dermatologiskt - den irriterar inte och orsakar inte allergier.

Kombinationen av naturliga ullfibrer med polyamidfibrer och användningen av en sömlös konstruktion med dubbla lager har resulterat i exceptionella termoreglerande egenskaper och maximal komfort. Produkten ger snabbare fuktabsorption, ökar den termiska komforten avsevärt och hjälper effektivt till att hålla en konstant kroppstemperatur. Den skyddar kroppen mot överkylning och överhettning. Produkten har testats dermatologiskt - den är inte irriterande eller allergiframkallande och är även lämplig för allergiker. Merinoull har ytterligare hälsofrämjande egenskaper: mikromassagen av dess fibrer bidrar till att förbättra blodflödet till cellerna, vilket förbättrar cirkulationen, och neutraliseringen av positiva joner har en välgörande och lugnande effekt på nervsystemet. Den högteknologiska produkten har tillverkats med uppmärksamhet på kvaliteten i de minsta detaljerna, tack vare att den har tillverkats till 100 % i Europeiska unionen.

COMFORT WOOL-kollektionen från BRUBECK är ett kroppsvänligt ullunderställ som är grunden för kläder för vardagliga aktiviteter. Den ger skydd och komfort året runt, med hjälp av det bästa råmaterialet som naturen själv har skapat - australiensisk merinoull.