check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491150

Långbyxor för damer Brubeck Active Ull svart S

361,18 kr inklusive moms

Storlek:

Se Byxor/leggings

Se mer →

Långbyxor för kvinnor Brubeck Active Wool

Tillverkare:
Material:
tekstylia
Färg:
svart

Merinos lever under förhållanden där få djur skulle klara sig så bra som de gör. Temperaturamplituden sträcker sig från - 30°C till 40°C på plussidan. Det är inte lätt att leva med så stora skillnader under hela året. Det är därför naturen har utrustat dem med ull för att skydda dem mot detta. De enskilda fibrerna är mycket tunna och mellan dem finns en rad kanaler som fylls med luft som värms upp av kroppen. Detta skapar en barriär som förhindrar att du blir kall eller överhettad. Tack vare modern teknik kombinerar Brubeck merinoull med syntetfibrer för att skapa en funktionell och mångsidig produkt för alla väderförhållanden och alla årstider.

Vad exakt skapas genom att kombinera merinoull och syntetiska mikrofibrer?

Tack vare dessa kombinationer skapas ett stickat tyg i två lager med en sömlös konstruktion. Funktionsunderkläder är utformade för att skydda oss mot kyla och för att transportera bort svett från det stickade tyget. Tack vare ullens naturliga egenskaper absorberar merinoleggings inte obehaglig lukt, är antibakteriella och icke-allergiframkallande. Och något annat? Merinobyxor varken buktar ut eller veckar sig och tack vare sin speciella konstruktion passar de perfekt till benens form.

Våra byxor i merinoull anpassar sig efter dina behov. De fungerar som ett första lager, som en andra hud. Långa vandringar i bergen med vänner eller en cykeltur utanför stan en kallare dag kommer inte längre att vara ett problem. Oavsett förhållandena utomhus kan du anpassa ditt andra lager, t.ex. genom att ta på dig en väst eller en lätt jacka.