check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

för Oldtimer

När bensinlukten blandas med doften av långa kvällar i garaget, då vet vi att vi har att göra med en riktig entusiast av gamla motorcyklar. Letar du efter skrot till din oldtimer? Då är du på rätt plats!

Mest populära produkterna

Skor

Officerskängor, trappers, militärkängor... Vi har många modeller av motorcykelkängor som du kommer att se bra ut i på din klassiker! Förutom sin originella stil ger de dig ett ordentligt skydd för foten och smalbenet, skyddar dig mot regn och kyla och garanterar komfort när du kör i varmt väder. Kolla in vårt utbud av motorcykelstövlar till din oldtimer, välj din favoritstil och ditt favoritmaterial (vi rekommenderar en kombination av klassiskt naturläder och modernt membran) och ge dig ut på äventyr med din klassiker!

Kläder

Det är värt att se bra ut på en klassiker. Med motorcykelkläder kan du skapa en harmonisk duo med din maskin och ta dig tillbaka till den gamla goda tiden. Dessutom garanterar bra motorcykelkläder din säkerhet och komfort på vägen och i terrängen, så att du fritt kan utforska alla områden. Du hittar både motorcykelkläder i retrostil och förslag med en mer modern look. Oavsett vad du väljer kan du lita på att tillverkningen håller hög kvalitet och att innovativa material skyddar dig.

Ryggsäckar

Tar du dig ut på vägarna med din klassiker? Eller är du en av de entusiaster som pendlar till jobbet och gör andra ärenden i stan varje dag på din oldtimer? I båda fallen behöver du en bra motorcykelryggsäck. Där kan du förvara din laptop, kamera, utrustning för weekendresan och andra småsaker som är bra att ha till hands. Vissa modeller av motorcykelryggsäckar ger dig också möjlighet att öka din körsäkerhet. Ett ryggskydd som sys in i ryggsektionen skyddar dig vid ett eventuellt fall. Kolla in våra förslag på motorcykelryggsäckar och hitta en modell som kommer att följa med dig varje dag.

Reservdelar

Förbereder du din klassiker för ett rally, en resa eller en säsong? Då behöver du motorcykeldelar av hög kvalitet som inte kommer att svika dig på vägen! Hos Gmoto hittar du utbytes-, prestanda- och tillbehörsdelar till dina gamla motorcyklar. Behöver du en ny tändning? Inga problem! Eller kanske din cylinder har kärvat? Inga problem! Kolla in vårt utbud av motorcykeldelar, gör din gamla motorcykel redo och glöm allt om haverier på vägen

Däck

Däcken är den enda delen av din klassiker som kommer i direkt kontakt med vägen. Oavsett om du äger en gammal trialcykel eller en roadgoing youngtimer bör du utrusta dig med bra motorcykeldäck. De ger dig rätt dragkraft och grepp i vått väglag och tar därmed din körglädje till nästa nivå. Dessutom ger motorcykeldäcken din maskin ett unikt utseende som för tankarna tillbaka till den tid då den tillverkades. Kolla in vårt utbud av motorcykeldäck och ta din klassiker ut på vägarna!

Tillbehör

Uppvärmda handtag, backspeglar med blinkers, handskydd... Det finns många motorcykeltillbehör som du kan behöva till din klassiker. De är praktiska oavsett om du är på väg eller på din dagliga pendling, och gör din gamla eller unga veteran till en perfekt finjusterad maskin för milen. Kolla in vårt utbud av motorcykeltillbehör och utrusta din klassiker med de produkter du alltid har saknat och drömt om.

Produkter för garage

Gamla motorcyklar har den egenskapen att de kräver mycket uppmärksamhet från sina ägare. Reparationer, service och byte av delar är aktiviteter som utförs på dem mycket oftare än på nya motorcyklar. Vill du ta hand om din klassiker på ett bekvämt och stressfritt sätt? Då behöver du en välutrustad verkstad! Skiftnycklar, domkrafter, motorcykelkemikalier eller specialverktyg är bara början. Ta en titt på vårt utbud av garageprodukter och gör din verkstad redo för alla reparationer!

Lifestyle - Casual - Vardagskläder

Vill du visa att klassiker är din passion? Det finns inget enklare sätt än en motorcykel-T-shirt eller sweatshirt med logotypen för en tillverkare med en lång historia! Hos Gmoto hittar du fritidskläder med motorcykeltema från olika epoker (t.ex. motorcykel-t-shirts med logotyper, kepsar, strumpor och andra klädesplagg) som låter alla som möter dig veta att du är passionerad för gamla motorcyklar. Kolla in våra förslag på avslappnade motorcykelkläder och visa världen att du älskar klassiska enhjulingar.

Allmänna produkter

Hos Gmoto hittar du ett omfattande utbud av delar (inklusive däck, motordelar, bromsar, fjädringskomponenter etc.), kläder och hjälmar (inklusive byxor, jackor, stövlar, motorcykelskjortor, fritidskläder etc.) tillbehör (inklusive ryggsäckar, bagage-tillbehör, resetillbehör) och verktyg för klassiska motorcyklar. Utforska vårt sortiment, utrusta dig och din klassiker med allt du behöver och ge dig ut på vägarna. Vägen väntar!

Hjälmar

När du reser på en klassiker är det värt att ta hand om din säkerhet. En motorcykelhjälm skyddar inte bara huvudet vid ett eventuellt fall, den garanterar dig också en bra stil och hög komfort. På en oldtimer fungerar integralhjälmar eller öppna hjälmar i retrodesign bäst. Ägare till riktigt gamla maskiner kommer säkert att vara intresserade av motorcykelhjälmar i militär stil, som kommer att komplettera outfiten vid rallyn och andra möten med entusiaster av gamla motorcyklar. Kolla in vårt utbud av motorcykelhjälmar för klassiska motorcyklar och kom ut på vägarna med stil!

Underkläder

Oavsett årstid, plats och de förhållanden under vilka du gillar att köra din klassiker kommer du att tycka att det är bra att ha värmeunderkläder till din motorcykel. Vid varmt väder håller de din kropp sval (vissa modeller garanterar en sänkning av kroppstemperaturen med så mycket som 1 grad Celsius), medan de vid minusgrader och kraftigt regn garanterar optimal termisk komfort. Gillar du att köra en oldtimer under lågsäsong eller i extrema väderförhållanden? Då är motorcykelunderställ i merinoull något för dig! Ta en titt på våra förslag på värmeunderkläder och håll dig bekväm när du kör motorcykel.

Bagage

Bara du, din klassiker och vägen. En vacker vision, eller hur? Att resa med en oldtimer har onekligen sin charm, så det förvånar oss inte alls att du vill ge dig ut på vägarna. Reservdelar, verktyg och annat som du måste ha när du reser med en klassiker transporteras bäst i motorcykelbagage som har utformats med tanke på gamla motorcyklar. Du hittar sidoväskor, bagageutrymmen (sida och mitt), rullväskor och tankväskor samt andra bagagetillbehör för gamla motorcyklar. Välj ditt motorcykelbagage och ge dig ut på vägarna!

Handskar

Händerna är en av de kroppsdelar som får ta mest stryk när man kör motorcykel. Kraftigt regn, kalla vindbyar eller höga hastigheter kommer inte att skona dem. Dessutom är händerna inte bara utsatta för ogynnsamma väderförhållanden och nedkylning, utan också för trötthet och allvarliga skador vid ett fall. Det är därför det är så viktigt att välja bra motorcykelhandskar till din klassiker. Du kan välja mellan modeller med retrostil (perfekt för en oldtimer) och modeller med en mer modern look. Oavsett vilka motorcykelhandskar du väljer kan du vara säker på att dina händer får ett fullgott skydd mot skador och dåliga väderförhållanden.