check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 2744581

RFX Pro 2.0 F7 28,6 mm styrkåpa svart Windham - FXHB7000399BK

1 090,85 kr inklusive moms

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (svart) Windham

Tillverkare:
RFX
Tillverkarens kod:
FXHB7000399BK
Allmän beskrivning
  • RFX Pro Series F7 Taper Bars har utformats och testats enligt högsta standard.
  • F7 Taper Bars är tillverkade av 7075-T6 aluminium och har Oversize Taper Extension (OTE) för att ge överlägsen styrka och krocksäkerhet, medan Engineered Flex Technology (EFT) och Progressive Damping Control (PDC) bidrar till att säkerställa tillräcklig flexibilitet och minska maskinvibrationer för att motverka förartrötthet.
  • OTE är en förlängning av den överdimensionerade mittsektionen (28,6 mm). Att öka den överdimensionerade sektionen så att den löper utanför styrets sista böj ger betydande styrka till den svagaste delen av ett styre, i kombination med en väggtjocklek på 4 mm som förblir konsekvent även utanför böjarna, och F7 Taper Bar är ett av de lättaste men ändå starkaste styren som finns på marknaden.
  • EFT har utformats för att ge ett litet mått av flexibilitet på styret. En noggrant utvald innerväggstjocklek på 4 mm i styrets stigande och avsmalnande områden bidrar till att minska effekterna av kraftiga stötar, samtidigt som föraren får maximal känsla för framvagnen i kurvorna.
  • PDC skapas med hjälp av en större väggtjocklek på 5 mm i styrgreppsområdet, vilket har beräknats för att balansera och dämpa effekterna av rattvibrationer. Detta liknar i princip de styrvikter som används på sportcyklar, men har utformats och testats specifikt för de vibrationer som uppstår på moderna 4-takts motocrosscyklar med hög prestanda.
  • Egenskaper:
  • - Tillverkad av 7075 flygplansaluminium- Värmebehandlad T6 för ökad draghållfasthet- Sotad yta för att förhindra sprickor och förlänga styrets livslängd- Oversize Taper Extension (OTE) minskar krockskador- Engineered Flex Technology (EFT) minskar förarens trötthet- Progressive Damping Control (PDC) minskar maskinvibrationer- Gouged greppområde för att förhindra att greppet glider iväg iamp; Polerat gaspedalområde för mjukare gaspådrag- Laseretsat justeringsnät för idealisk konfiguration- Anodiserad färg för att förhindra korrosion- Innehåller skumdyna med hög densitet och hållbart PVC-överdrag- Finns i en mängd olika böjar för att passa de flesta förare