check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Skoter - Moped

Är du i början av ditt motorcykeläventyr? Pendlar du till jobbet eller universitetet varje dag? Här hittar du allt som en skoter- eller mopedägare behöver!

Mest populära produkterna

Skor

Låt oss vara ärliga: att köra skoter eller moped i vanliga stövlar är inte bland det mest ansvarsfulla du kan göra bakom ratten på en motorcykel. Motorcykelkängor som är utformade med tanke på små enhjulingar håller inte bara dina fötter säkra, de är också bekväma och ser bra ut! Du kan välja mellan motorcykelskor, låga sportkängor eller trappers med militär stil. Oavsett vilka motorcykelkängor du väljer kan du vara säker på att du har gjort en bra investering i säkerhet, komfort och stil!

Kläder

Motorcykelkläder är det enklaste sättet att öka din komfort och säkerhet när du kör din skoter eller moped. Du kan välja mellan hundratals motorcykeljackor, byxor och skjortor i läder och textil och skapa en unik look som du kommer att bära varje dag med ett leende på läpparna! När du pendlar till jobbet eller skolan kommer du att uppskatta vattentäta membran, slitstarka skydd och styling som får dig att känna dig som en riktig biker. Kolla in vårt utbud av motorcykelkläder för skoter och moped och glöm allt om att köra i vanliga kläder!

Ryggsäckar

En motorcykelryggsäck för din skoter eller moped är ett tillbehör som kommer att göra ditt stadsliv och dina korta resor mycket enklare. Du kan förvara din laptop, dokument, kamera, saker för en dag på stan, dagliga inköp och allt annat som du bär på din enhjuling varje dag. En motorcykelryggsäck är också en investering i unik stil. Genom att visa upp dig i den på jobbet eller i skolan visar du att motorcyklar är din passion. Välj en av motorcykelryggsäckarna till din skoter eller moped och ge dig ut för att erövra staden!

Delar

Skotrar och mopeder är de i särklass mest använda enhjulingarna på de polska vägarna. Detta är inte förvånande: de röker lite, är lätta att köra och deras reparation och service äter inte upp lejonparten av din lönecheck. Motorcykeldelar för skotrar och mopeder, som du hittar hos Gmoto, är en garanti för att din dagliga pendling till jobbet och helgresor ut ur staden inte kommer att vara förknippade med oväntade haverier som förstör dina planer. Dessutom hittar du i vårt erbjudande tuningdelar för att öka prestandan på din skoter eller moped.

Däck

Däcket är den enda delen på en skoter/moped som kommer i direkt kontakt med vägen. Det är därför det är så viktigt att motorcykeldäcken på din maskin är i oklanderligt skick. Oavsett hur snabb din skoter eller moped är får du inte glömma att byta ut dem regelbundet och att behandla dem ordentligt under vintern (deformationer kan uppstå under ett långt stillastående). Ett kvalitetsmotorcykeldäck för din skoter/moped ger dig ordentligt grepp, korta bromssträckor och tillräckligt våtgrepp. Kolla in våra motorcykeldäck för skotrar och mopeder och garantera din säkerhet på vägen!

Tillbehör

Motorcykeltillbehör för skotrar och mopeder är ett enkelt sätt att göra körningen på din enhjuling bekvämare och säkrare. En telefon- eller navigationshållare, styrmuffar, uppvärmda handtag och sätesöverdrag samt stöldskydd är bara början på listan över tillbehör som du kan installera på din maskin. Anpassa din scooter eller moped för daglig pendling och weekendresor utanför stan och ge dig ut på vägarna!

Produkter för garage

Skotrar och mopeder behöver, precis som större motorcyklar, regelbunden service och reparationer. Utan ett välutrustat garage kan du inte byta motorolja eller en glödlampa, för att inte tala om större reparationer som kräver demontering av motor, bromsar eller fjädring. Det är en bra idé att ha en uppsättning grundläggande verktyg till hands (du kan sätta ihop dem själv eller välja en av de färdiga uppsättningarna som finns i vår butik) för att hålla din skoter eller moped i gott skick både under vintern och under resor eller daglig användning.

Lifestyle - Casual - Vardagskläder

Vill du visa din motorcykelskicklighet varje dag? Det finns inget bättre sätt än med vardagliga motorcykelkläder! Här hittar du bland annat t-shirts, sweatshirts, skjortor och kepsar med motorcykelmotiv från de bästa varumärkena inom motorcykelvärlden. Du kan välja bland hundratals produkter från tillverkare som Fox, Diverse, Davca, Broger och VR46. Välj din favorit T-shirt, skapa en motorcykel look och gör ett intryck vart du än går!

Allmänna produkter

Letar du efter delar för att reparera din skoter eller moped? Eller kanske du vill uppgradera prestandan på din fifty, njuta av bättre acceleration och högre topphastighet? Hos Gmoto hittar du allt du behöver för att använda din enhjuling med ett leende på läpparna. Kolla in vårt omfattande utbud av motorcykeldelar, tillbehör och kemi för enhjuliga cyklar och skotrar på instegsnivå.

Hjälmar

En motorcykelhjälm för en scooter eller moped bör uppfylla samma krav som ett skal för en fullfjädrad enhjuling. Säkerhet och komfort är A och O, oavsett vilken kapacitet eller effekt din maskin har. Kom ihåg att inte underskatta din säkerhet när du pendlar till jobbet eller skolan. Det är en fråga som är värd att ta hand om, även när destinationen är nära. I staden och på kortare sträckor fungerar öppna hjälmar och käkhjälmar bra, eftersom de erbjuder utmärkt ventilation och bärkomfort tack vare sin öppna design (eller möjligheten att lyfta käken).

Bagage

Vem har sagt att man inte kan resa på en skoter eller moped? Vi känner människor som har rest jorden runt på sina femtioåringar, så det finns inget som hindrar dig från att göra detsamma! Det är tillrådligt att förbereda sig väl för ett sådant åtagande och utrusta din cykel med motorcykelbagage för att bära all din utrustning säkert och bekvämt. Centralväska, sidoväskor, motorcykelväskor, rullväskor eller packväskor? Det finns mycket att välja mellan, så att du kan packa väl för alla resor. Förbered din scooter eller moped och ge dig ut på en resa som du kommer att minnas i många år framöver.

Handskar

När du kör skoter eller moped är det värt att se till att skydda händerna ordentligt. När vi faller är det med dem som vi reflexmässigt försöker minska kraften i stöten mot trottoaren, så motorcykelhandskar är ett måste när du sätter dig bakom ratten på en enhjuling. Med motorcykelhandskar kan du också öka komforten (genom att skydda händerna mot kyla, regn och skrubbsår) och njutningen (genom att få en bättre känsla för din maskin) när du kör skoter eller moped. Kolla in våra förslag på motorcykelhandskar och ge dig ut på stan!