check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Snöskoter

Gillar du att vara vild i snön? Det gör vi också! Vi har satt ihop ett sortiment av delar, kläder och tillbehör för att säkerställa att inga förhållanden kommer att vara en utmaning för dig.

Mest populära produkterna

Hjälmar

Gillar du att köra vilt på en snöskoter? Glöm inte bort din säkerhet! En snöskoterhjälm skyddar ditt huvud vid ett fall eller en kollision med naturen, och ökar dessutom komforten under din körning. Modeller som är utrustade med en skyddande krage och en speciell vindruta för att minska avdunstningen är definitivt ett måste när du kör i svåra väderförhållanden. Kolla in vårt utbud av snöskoterhjälmar (vi har hjälmar från bland annat Leatt, Fox och Airoh), välj din favoritmodell och ge dig hän åt den vita galenskapen!

Vinterkläder

Vinterkläder för snöskoter kommer att förändra din snöskoterupplevelse. Specialdesignade jackor, byxor och vinterdräkter ökar värmekomforten och minskar risken för att snö eller regn tränger in i de inre lagren av plagget. Moderna membran, förlängda ärmar, dragsnören och avtagbara isoleringar fungerar bra även i de lägsta temperaturerna. Kolla in vårt sortiment av vinterkläder för snöskoter och ge dig ut i snön med komfort som aldrig förr!

Glasögon

Snöskoterglasögon ger dig ett fullgott ögonskydd, bra sikt och god termisk komfort. När allt kommer omkring kommer ingen som gillar att köra vilt i snön att vilja kisa när man kör i vackra naturomgivningar. I vårt sortiment hittar du snöskoterglasögon från bland annat Leatt, Just1, Leoshi, Progrip och Thor. Kort sagt, de allra bästa tillverkarna av den här typen av tillbehör. Välj din favoritmodell, starta snöskotern och ge dig ut på din favoritrutt!

Beskyddare

Snöskoterskydd är det enklaste sättet att återhämta sig efter ett fall när du kör snöskoter i vitt puder. Armbågar, nacke, knän, bröstkorg, rygg eller svanskota är bara några av de kroppsdelar som kommer att tacka dig för att du investerat i kvalitetsskydd. Vi har sammanställt ett omfattande utbud av snöskoterskydd för dig från de bästa tillverkarna. Leatt, Pod, Progrip, Polisport och Thor är bara början. Sätt ihop en uppsättning skydd, välj en plats med det bästa pudret och njut av den vita galenskapen!

Ryggsäckar

En snöskoterryggsäck är ett måste om du ska ge dig ut på en lång tur eller om du planerar att tillbringa några timmar med att leka i det vita pudret. Den rymmer reservhandskar, en termos med varmt te, snacks och en uppsättning viktiga verktyg - saker som du alltid bör ha till hands när du kör snöskoter. I vårt sortiment finns snöskoterryggsäckar från bland annat Thor, Oxford, Rebelhorn, Shad och SW-Motech. Välj den bästa ryggsäcksmodellen och ge dig ut i spåret. Vi hoppas att du kommer att minnas den länge!

Tillbehör

Med snöskotertillbehör kan du både öka åkkomforten (inklusive handskydd och värmare/handtag, värmemattor för soffan, skyddsglas och passagerarhandtag) och förvaringen av din maskin under sommaruppehållet (inklusive snöskoteröverdrag). Om du ska köra en längre sträcka eller vill ha med dig saker som inte nödvändigtvis får plats i en ryggsäck är det värt att utrusta din snöskoter med vattentäta väskor och andra bagagetillbehör. Kolla in vårt utbud av snöskotertillbehör och ge dig ut på äventyr!

Termoaktiva underkläder

Vid körning i svåra väderförhållanden spelar varje klädlager en viktig roll. Låga temperaturer, kraftigt snöfall och byiga vindar är bara några av de fenomen som du kommer att möta bakom ratten på din snöskoter. Värmeunderkläder ser till att du håller dig varm, reglerar din kroppstemperatur och effektivt transporterar bort svett, vilket i sin tur leder till ökad körkomfort. Dessutom minimerar den sömlösa konstruktionen och de moderna materialen risken för skav och dålig lukt. Kolla in vårt sortiment av värmeunderställ för snöskoteråkning från välrenommerade tillverkare (inklusive Adrenaline, Brubeck, RL och Leoshi) och ta dig an vintern!

Reservdelar

Dynamisk acceleration, toppfart och skarpa kurvor. Om detta är vad du gillar med att köra snöskoter, bör du hålla den i oklanderligt tekniskt skick. Vi har förberett ett omfattande sortiment av delar (inklusive band, oljefilter, startmotorer, vevaxlar och elektriska komponenter) för att du ska kunna utföra alla reparationer och service på din maskin. Se vad vi har i beredskap för dig, slutför din beställning och ge dig ut på din favoritrutt. Adrenalinet finns redan där och väntar på dig!