check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
Försäljningen av denna produkt har upphört.
ID: 491193

Trosor för flickor Brubeck Comfort Bomull Junior korall 104/110

58,19 kr inklusive moms

Tjejbyxor Brubeck Comfort Bomull Junior

Tillverkare:
Kedjestorlek:
104/110

Comfort Cotton Junior underbyxor för flickor är tillverkade med sömlös teknik med en tvålagers stickning som andas. Plagget anpassar sig perfekt efter kroppen och skyddar huden mot skav. För att säkerställa maximal komfort under användning kombinerar plagget bomull med syntetiska fibrer som är behagliga att ta på. Denna sammansättning bidrar till att minimera risken för svettning. Underkläderna är antiallergiska, torkar snabbt och behöver inte strykas. Det är perfekt för daglig användning året runt.

Den förbättrade, anatomiska skärningen i kombination med BRUBECK Air Jet-garn ger en ökad känsla av komfort och anpassar sig perfekt till kroppen och betonar silhuetten. Underkläderna fungerar som en andra hud. Det mjuka och känsliga plagget skyddar mot skav, och efterbehandlingen med tryckfria stickade ribbor hjälper till att bli av med även det minsta obehag under användning. Sammansättningen av överlägsen bomull med BRUBECK Air Jet-garn med nya, unika egenskaper håller huden torr och fräsch under lång tid, eftersom fukttransporten från kroppens yta är ännu mer effektiv. Underkläderna torkar mycket snabbt och kräver ingen strykning.

COMFORT COTTON-kollektionen från BRUBECK är ett kroppsvänligt funktionellt bomullsunderställ som är grunden för kläder för vardagsaktiviteter, vilket ger skydd och komfort året runt.