check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 646403

YSS-kolvar för MX-upphängningar - set - PISTONKIT-50-012

1 666,98 kr inklusive moms

alert information icon

Produkt tillgänglig på specialbeställning. Leveranstiden kan försenas med 7 dagar. Ingen returrätt.

YSS-kolvar för MX-upphängningar - set

Tillverkarens kod:
PISTONKIT-50-012
Allmän beskrivning
  • Ersättningskolvkit från YSS för original motocrossfjädring.
  • Satsen innehåller: aluminiumkolv med ringar och brickor.
  • I fabriksstötdämparen är kolvarna tillverkade av metallegeringar och kropparna är tillverkade av aluminium. Under drift, när en stor mängd värme avges på grund av de olika värmeutvidgningsvärdena för de komponenter som arbetar tillsammans, kommer dämpningssystemet att läcka.
  • Aluminium expanderar kraftigare än metallegeringar. Vid intensiv körning orsakar detta alltför stora toleransavvikelser, kolvringen slutar att täta, vilket resulterar i en märkbar försämring av dämpningen.
  • YSS aluminiumkolvar har identiska termiska egenskaper vilket i slutändan ger bättre dämpning. De medföljande shims används för att ställa in rätt ventildämpning. För att uppnå sin fulla potential bör dämpningsinställningen anpassas till motorcykelanvändarens vikt.
  • Tillverkare: YSS
  • Fabriken grundades 1983 i Thailand. Idag är Y.S.S. Company Limited en av världens största och snabbast växande tillverkare av fjädringskomponenter för motorcyklar, med representation i Europa, Amerika, Australien och Japan. Det är värt att notera att Y.S.S. även tillverkar hjulupphängningar för mindre och äldre motorcyklar och skotrar. Företaget har alla certifikat som bevisar den höga kvaliteten på produkten och hela produktionsprocessen, inklusive kvalitetskontroll av varje (!) produkt som lämnar produktionsanläggningen.
  • Vårt produktsortiment omfattar bakre stötdämpare för de flesta märken av motorcyklar, främre upphängningskomponenter och styrstötdämpare.

Passar till

Denna produkt passar 1 motorcyklar.