check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Cafe Racer

Inget känns bättre än att bygga om sin egen motorcykel och ta ut den på stan eller på vägen efter att projektet är slutfört. Hos oss hittar du allt som får dig att känna det!

Mest populära produkterna

Skor

Caffe racer motorcykelstövlar kombinerar komfort, säkerhet och tidlös design. Vi har valt ut de coolaste modellerna av motorcykelkängor i naturläder och syntetmaterial från branschledande tillverkare som Shima, Modeka och Broger. Välj bland trappers, sneakers och militära motorcykelkängor som passar perfekt på cafe racer-motorcyklar. Se vad vi har förberett åt dig och ge dig ut på vägarna!

Kläder

Motorcykelkläder för en café racer-maskin är en kombination av klassiska material (denim och naturläder passar perfekt till café racers), moderna säkerhets- och komfortlösningar och tidlös design som aldrig blir tråkig! Kolla in våra förslag på café racer-motorcykelkläder och ge dig ut på vägarna för att fånga förbipasserandes och andra motorcyklisters blickar.

Ryggsäckar

En motorcykelryggsäck är ett måste om du ska ut på vägarna eller pendla till jobbet på din motorcykel. En bärbar dator, kamera, dokument, regnjacka och en praktisk verktygslåda är bara några exempel på saker som du bekvämt kan bära i en motorcykelryggsäck. Vi har dussintals motorcykelryggsäckar för dig, och några av dem har riktigt användbara extrafunktioner, som en inbyggd vattentank (så kallad camelbak) eller ett ryggskydd. Se vad vi har förberett för dig och höj komforten på din café racer till en helt ny nivå!

Reservdelar

Varje ägare av en caféracer vet mycket väl hur komplicerad processen att bygga ett sådant projekt är. Vi har förberett ett stort utbud av motorcykeldelar så att du kan reparera den bas du har köpt, och sedan serva och göra eventuella ändringar på café racer-bygget. Se vad vi har förberett åt dig och ge dig ut på vägarna den kommande säsongen!

Däck

Letar du efter riktigt snygga motorcykeldäck till din café racer? Ett som fulländar dess look, matchar fälgarna perfekt och får din design att se sammanhängande ut? Hos Gmoto hittar du café racer-motorcykeldäck från kända tillverkare (inklusive Mitas, Pirelli och Michelin) som är en kombination av högkvalitativt utförande, moderna lösningar och en look som imponerar! Kolla in vårt utbud av café racer-motorcykeldäck, komplettera din design och ge dig ut på vägarna.

Tillbehör

Bygger du om din motorcykel till en caféracer och letar efter motorcykeltillbehör för att skapa ditt drömprojekt? Vi har hundratals tillbehör och tillbehörsdelar som ger dig möjlighet att bygga ett riktigt konstverk som imponerar på gatan och på motorcykelträffar. Du hittar bland annat strålkastarskydd, bänksäten, styrspegeländar, rumpkluster och belysningskomponenter i café racer-stil. Se vad vi har förberett för dig, slutför din beställning och flyg till garaget för att slutföra ditt projekt!

Produkter för garage

Håller du på att bygga ditt drömprojekt, men din verkstad är underutrustad och saknar verktyg? Det är dags att ändra på det! Hos Gmoto hittar du ett brett urval av specialverktyg (t.ex. vakuometer och hjulbalanserare), verkstadstillbehör (t.ex. absorberande mattor, motorcykeldomkrafter, hjulställ och verkstadspallar) och alla typer av handverktyg (inklusive utdragare, skiftnycklar, skruvmejslar och momentnycklar). Se vad vi har förberett för dig, utrusta ditt garage med alla verktyg och tillbehör du behöver och slutför sedan ditt café racer-projekt!

Lifestyle - Casual - Vardagskläder

Vill du framhäva din motorcykelkänsla på jobbet eller i skolan? Det finns inget enklare sätt än med en T-shirt eller sweatshirt med motorcykeltema! Här hittar du vardagliga motorcykelkläder som passar perfekt till din stil. T-shirts, sweatshirts, polotröjor, kepsar och strumpor är bara början! Kolla in vad vi har förberett för dig och ta dig till stan i en motorcykeloutfit.

Glasögon

Kör du med en öppen hjälm på din café racer? Då behöver du snygga motorcykelglasögon som skyddar dina ögon från regn, vind och snabba insekter. Du hittar motorcykelglasögon i retrostil som har tillverkats med omsorg om de minsta detaljerna. Se vad vi har förberett för dig, välj dina favoritmotorcykelglasögon och sätt dig bakom ratten på din café racer. Låt äventyret bära dig iväg!

Allmänna produkter

Tillbehör till blinkers, varvräknare, motorcykelsoffor och en rad andra tillbehör som du kan montera på din café racer är bara en bråkdel av de produkter som du hittar i vår butik. Vi har valt ut motorcykeldelar, tillbehör och verktyg för dig, så att du kan slutföra ditt projekt eller göra några ändringar i det. Kolla in vad vi har förberett för dig, ge dig ut på vägarna och visa världen din unika motorcykel!

Hjälmar

Om du kör en cafe racer behöver du en motorcykelhjälm som inte bara är säker och bekväm, utan också snygg! Vi har valt ut motorcykelhjälmar i cafe racer-stil som är öppna, med käftar och integrerade, det perfekta komplementet till din motorcykeloutfit för maskiner i denna ikoniska stil. Du hittar motorcykelhjälmar från de välkända tillverkarna själva, inklusive Bell, Lazer, Biltwell och SHOEI.

Underkläder

Ska du ut och köra din café racer? Se till att ha ett par värmeunderkläder för att garantera din termiska komfort. Beroende på vilken modell du väljer håller underställen antingen din kropp varm eller sval. Varma underställ i merinoull är perfekta för tidig morgonfrost och regniga cykelturer, medan andningsbara underställ med generösa ventilationspaneler hjälper dig när vädret är som varmast. Kolla in vårt sortiment av värmeunderställ för motorcykelkörning och håll dig bekväm på vägen.

Resväskor

Motorcykelbagage för cafe racer-motorcyklar handlar om tidlös design, högkvalitativa material och hög funktionalitet. Du hittar bland annat bagageutrymmen (mitt och sida), packväskor och rullväskor och tankväskor. Allt i cafe racer-stil, för att inte störa utseendet på din unika design! Se vad vi har förberett för dig, välj dina favoritmodeller och ge dig ut på vägarna. Äventyret väntar på dig!

Handskar

Cafe Racer-motorcykelhandskarna håller dina händer bekväma och säkra när du kör din unika enhjuling. De skyddar dem mot regn, kyla, rusande insekter och vindtryck, och i händelse av ett fall skyddar de dem effektivt från konsekvenserna av smärtsam kontakt med asfalten. Kolla in vårt urval av motorcykelhandskar för cafe racer-maskiner och ge dina händer högsta skyddsnivå!

Avgassystem

Vill du att din café racer ska kunna vråla? Eller letar du efter en ljuddämpare för att komplettera utseendet på avgassystemet eller hela motorcykeln? I vilket fall som helst har du kommit till rätt ställe! Vi har valt ut dussintals ljuddämpare för cafe racer-motorcyklar som inte bara låter vackert utan också ser lika bra ut. Se vad vi har förberett för dig och slutföra ditt cafe racer-projekt genom att montera en överjordisk ljuddämpare på den!