check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Chopper - Cruiser

Din choppers glans kan bara dämpas av solen! Här hittar du delar och tillbehör för att reparera eller förbättra din drömmaskin.

Mest populära produkterna

Skor

Motorcykelstövlar för choppers och cruisers ska vara snygga, bekväma och säkra. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska modeller i naturläder till mer moderna alternativ som matchar den ständigt föränderliga looken på motorcyklar i detta segment. Innovativa lösningar, högkvalitativt utförande och en tidlös look är egenskaper som du enkelt hittar i de chopper- och cruiser-motorcykelstövlar som finns i vår butik.

Kläder

När du ger dig ut på vägarna är det en god idé att vara förberedd på alla utmaningar. Motorcykelkläder för choppers och cruisers gör detta mycket enklare för dig. Slitstarka material, robusta skydd och en tidlös look, kombinerat med multifunktionella membran och en bekväm passform, utgör en idealisk kombination för långa timmar bakom ratten på en motorcykel. Motorcykelkläder för chopper och cruiser är oftast tillverkade av naturläder, vilket ger många års hållbarhet, unik stil och säkerhet.

Ryggsäckar

Motorcykelryggsäcken för din chopper eller cruiser gör ditt liv enklare på vägen och under dina dagliga turer i stan. Den rymmer din bärbara dator, dokument och andra småsaker som du vill ha med dig på resan. En motorcykelryggsäck för chopper och cruiser är både en praktisk accessoar och en investering i komfort och säkerhet på motorcykeln. Modeller med integrerad camelbak och ryggskydd är definitivt de bästa motorcykelryggsäckarna, som är värda att införskaffa för din egen sinnesfrid. Kolla in motorcykelryggsäckar för chopper och cruiser och ge dig ut på vägarna!

Reservdelar

Letar du efter motorcykeldelar till din chopper eller cruiser? Då är du på rätt plats! Vi har tiotusentals motorcykeldelar för motor, fjädring, bromssystem, kylsystem, kraftsystem och andra komponenter som du hittar på din motorcykel. Du kan välja mellan originaldelar (OEM), utbytesdelar och tillbehör för att förbereda din motorcykel för säsongen och även den längsta resan! Kolla in de motorcykeldelar för choppers och cruisers som finns i vår butik och var redo för alla äventyr bakom ratten på din maskin!

Däck

De chopper- och cruisermotorcykeldäck som finns i vår butik är en kombination av slitstarka material, innovativa lösningar och attraktiv design. Motorcykeldäcken från Gmoto ger dig inte bara möjlighet att köra många mil, de ger också din maskin bra våtgrepp och ser bra ut på kromade och svarta fälgar! I vårt sortiment hittar du motorcykeldäck för chopper och cruiser från välkända tillverkare som Pirelli, Michelin, Dunlop och Heidenau. Välj dina favoritmotorcykeldäck och kör dit du vill!

Tillbehör

Chopper- och cruiserägare älskar alla typer av motorcykeltillbehör! Kopphållare, tofsar på styrets ändar, dubbade påsar och andra lädertillbehör passar perfekt till kromade motorcyklar. På Gmoto hittar du de motorcykeltillbehör du alltid har velat ha! Matcha dina favoritprylar till din motorcykel och gör intryck på stan eller på ett motorcykelrally.

Produkter för garage

Reparerar och servar du din chopper eller cruiser själv? Då behöver du tillbehör för att förvandla din verkstad till ett riktigt garage! Hjulställ, domkrafter, handverktygssatser, absorberande mattor eller specialverktyg (t.ex. en vakuometer för förgasarsynkronisering eller ett hjulbalanseringsställ) är bara några exempel på garageprodukter som du inte bör missa i ditt hem. Välj garageprodukter för din kommande reparation eller service och gör din motorcykel redo för säsongen!

Lifestyle - Casual - Vardagskläder

Vill du understryka din kärlek till enhjulingar? Med fritidskläder för motorcyklar kan du göra just det! Du hittar T-shirts, sweatshirts, kepsar, strumpor och andra klädesplagg, alla med motorcykeltema, naturligtvis. Ett motorcykelrally, jobbet, en helg ute på stan... Tillfällena att bära din favoritmotorcykel-T-shirt från Gmoto är verkligen många!

Allmänna produkter

Letar du efter motorcykeltillbehör till din chopper eller cruiser? Då har du kommit rätt, för vi har flera tusen av dem! En motorcykelvindruta, extra strålkastare, tofsar till styrändarna, en motorcykelmast eller kanske ett tillbehörsstyre som inte tröttar ut dina händer under en lång sträcka? På Gmoto hittar du bokstavligen allt för din maskin.

Hjälmar

Flerskiktsskal av moderna fibrer, stötdämpande stoppning, DD- eller mikrometerfäste, antibakteriell stoppning, snygg lack... En motorcykelhjälm för en chopper eller cruiser ska vara säker, bekväm och snygg! Hos Gmoto hittar du motorcykelhjälmar som uppfyller alla dessa krav. Du kan välja mellan ett brett utbud av skal från de bästa tillverkarna i världen, inklusive Bell, Airoh, SHOEI och HJC.

Underkläder

Värmeunderkläder för motorcykel ger dig ökad termisk komfort när du kör i dåliga väderförhållanden. De kyler kroppen vid varmt väder (vissa modeller minskar den upplevda temperaturen med så mycket som 1 grad Celsius!) och ger dig extra värme under kalla och regniga dagar (merinoullpaket rekommenderas särskilt). Dessutom fungerar värmeunderkläder även för andra aktiviteter (t.ex. skidåkning, cykling, löpning och vandring), så du kan använda dem året runt. Välj de bästa värmeunderkläderna för motorcykelkörning och ta dig ut ur huset. Äventyret väntar på dig precis utanför dörren!

Bagage

Drömmer du om att resa in i solnedgången? Det är klart att du gör! För att förvandla din chopper eller cruiser till en riktig roadcruiser behöver du motorcykelbagage. Du hittar bland annat sidoväskor, centralväskor, tank- och gaffelväskor (även kända som pennfodral), motorcykelrullväskor och många andra lösningar som gör att du kan transportera all din utrustning säkert och bekvämt. Kolla in vårt utbud av motorcykelbagage för chopper- och cruiser-maskiner och ge dig ut på ditt livs äventyr!

Handskar

Händerna har det inte lätt när man kör motorcykel. Regn, vindtryck och frost efter säsongen gör att du inte längre kan använda utrustningen fritt och det är inte längre roligt att flytta cykeln. Det är inte bara farligt (krattade eller trötta händer ökar reaktionstiden), det är också obekvämt. Motorcykelhandskar för din chopper eller cruiser hjälper dig att ändra på detta. Skydda dina händer mot skador och dåligt väder och ge dig ut på vägarna!

Dämpare

Tycker du om det fräna ljudet från avgasröret på din motorcykel? Tro oss, det kan bli ännu bättre! De motorcykeldämpare för chopper och cruiser som du hittar i vår shop har skapats med utmärkt ljud och perfekt design i åtanke. Välj bland flera tusen motorcykeldämpare och förvandla din maskin till ett unikt mästerverk!

Glasögon

Använder du en öppen hjälm? Se till att utrusta dig med ett par bra motorcykelglasögon! De kommer inte bara att ge dig bra sikt och tillräckligt skydd, utan de kommer också att göra det möjligt för dig att skruva upp din motorcykelstil. Välj modeller med bra ventilation, en beläggning som förhindrar avdunstning och mjukt skum som anpassar sig väl efter ansiktsformen för en bekväm passform. Kolla in våra förslag på motorcykelglasögon och känn friheten på vägen!