check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 82357

Kolv Meteor AM6 Nicasil 40.26 mm - PC1324B

347,07 kr inklusive moms

Ny komplett kolv för mopeder med 50cc AM6-motor

Tillverkare:
Tillverkarens kod:
PC1324B
Kolvens diameter (D):
40,26 mm
Kolvbultens diameter (d):
12 mm
Urval/Slipning:
B
Kolvens höjd (L):
53 mm
Mått C:
28 mm
Allmän beskrivning
  • tillverkad i Italien
  • passar aluminium- och gjutjärnscylindrar
  • fungerar mycket bra med originalcylindrar och cylindrar från världens ledande varumärken, t.ex. Malossi, Polini, Pinasco, Top Performances, etc.

.
Ett varumärke med sextio års erfarenhet, som redan från början tillverkade kolvar för enhjuliga cyklar. De tillverkas genom gjutning av en aluminiumlegering med 18% kiselhalt och har därför mycket låg expansion vid höga temperaturer. Tack vare lång erfarenhet har man kunnat skapa lättviktskolvar med låg friktionskoefficient och mycket hög hållfasthet. För att minska friktionen och förlänga livslängden sprutas kolvskalet med ett skikt av molybden under tillverkningsprocessen.

Tłoki 4T

Meteor-kolvarna, avsedda för fyrtaktsmotorer, tillverkas genom gjutning och därefter smidning av en aluminiumlegering med 13% kiselhalt. Dessutom glödgas de och sprayas med ett skikt av molybden och grafit (för att minska friktionskoefficienten under drift). De utsätts också för en anodiseringsprocess, vilket avsevärt påverkar materialets hårdhet. Kolvringarna tillverkas i Japan.

Passar till

Denna produkt passar 292 motorcyklar.

CPI
MBK