check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 12479

Krockkudde RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

713,50 kr inklusive moms

Krockkudde RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Tillverkare:
Garanti:
12
Allmän beskrivning
  • Crash pads är glidskydd som skyddar kåpan, motorn och andra delar av motorcykeln vid ett fall. De är tillverkade av en speciell teknisk plast som absorberar islagsenergin och bromsar den glidande motorcykeln.
  • RENNER crash pads tillverkas på CNC-maskiner (numeriskt styrda), vilket säkerställer mycket god ytkvalitet och noggrannhet. Vi erbjuder kit som är färdiga att monteras på motorcykeln utan behov av ytterligare fästen och skruvar.
  • Satsen består av två sliders (av plast), fästen av aluminiumlegering, anodiserade för korrosionsskydd och färgning, samt fästskruvar. Sliderna är i svart och fästena i silver (naturlig aluminium).
  • Skruvens och gängorna hållfasthet är vald så att gängorna inte går av eller att ramen böjs på motorcykeln vid för hög belastning, t.ex. om den skjutbara motorcykeln fastnar i en trottoarkant. Bulten kommer att böjas eller gå av när slidern utsätts för alltför stor böjkraft. Även om slidern går av fyller den sin viktiga funktion eftersom den avleder en stor del av energin när motorcykeln slår i asfalten.
  • Monteringsanvisning ingår.
  • Tillverkare: Renner
  • Produkter från Renner (tidigare Zipser) är redan välkända av våra kunder. Företagets perfekt tillverkade och lättmonterade crash pads har varit de mest framgångsrika. Tillverkningen sker på numeriskt styrda verktygsmaskiner, vilket vid första anblicken skiljer Renners produkter från andra tillverkares.
  • Alla kit levereras med tydliga monteringsanvisningar och är förpackade i en estetiskt tilltalande och praktisk låda.
  • Reservdelar till alla satser finns också tillgängliga.
  • Ursprungsland - Polen.

Sliders för att skydda kåpan, motorn och andra delar av motorcykeln vid fall. Tillverkade av en speciell teknisk plast som absorberar stötenergin och bromsar den glidande motorcykeln. Tillverkning på CNC-maskiner (numeriskt styrda datorer) garanterar mycket god ytkvalitet och noggrannhet. Vi erbjuder kit färdiga att montera på motorcykeln utan behov av ytterligare fästen och skruvar.

Kittet består av två spetsar (plast), fästen av aluminiumlegering, anodiserade för korrosionsskydd och färgade, samt monteringsskruvar. Spetsarna är i svart, fästena i silver (naturlig aluminium).

Bultens och gängans styrka är vald för att inte orsaka att gängan går av eller att ramen böjs på motorcykeln i händelse av för stor belastning, till exempel om motorcykeln glider över en trottoarkant etc. Bulten kommer att böjas eller gå av när reglaget utsätts för alltför stor böjkraft. Även om slidern går av fyller den sin viktiga funktion eftersom den avleder en stor del av energin när motorcykeln slår i asfalten.

Passar till

Denna produkt passar 14 motorcyklar.