check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 2981759

Mannol 7919 LEGEND EXTRA 0W-30 syntetisk motorolja 10L - MN7919-1

122,26 kr inklusive moms

Mannol 7919 LEGEND EXTRA 0W-30 syntetisk motorolja

Tillverkare:
Tillverkarens kod:
MN7919-1
Viskositet:
0W-30
Typ:
4T
Typ:
Syntetyczny
Kapacitet:
1

Innovativ premium universalsyntetisk (PAO-baserad) motorolja för moderna diesel- och bensinmotorer i fordon från europeiska tillverkare med och utan turboladdning. Den är lämplig för diesel- och bensinmotorer i MERCRDES-BENZ, FORD, JAGUAR och LAND ROVER personbilar, lätta terrängfordon och lätta lastbilar som ställer ytterligare krav på motoroljor enligt angivna och tidigare specifikationer eller där prestandaegenskaperna för API SN och ACEA C2/C3 krävs i denna viskositetsklass. Oljan är inte lämplig för användning i tunga lastbilar och liknande fordon!

Allmän beskrivning
  • Exceptionell bränsleekonomi tack vare reducerad HTHS-viskositet och optimala antifriktionsegenskaper
  • Den syntetiska basen med låg viskositet och det högpresterande additivpaketet säkerställer stabila kallstarter under de svåraste förhållanden, vilket minskar motorslitaget vid start.
  • tack vare sina utmärkta rengörings- och dispergeringsegenskaper och överlägsna termooxidativa stabilitet, bekämpar effektivt alla typer av avlagringar och håller motor- och turbodelarna rena under hela bytesintervallet
  • PAO-komponenterna i oljan ger utmärkta antislitageegenskaper tack vare den enastående oljefilmsstabiliteten, vilket i kombination med den utmärkta pumpkvaliteten avsevärt förlänger motorns livslängd även i "start-stopp"-körlägen.
  • är kompatibel med alla avgasneutraliseringssystem, DPF, TWC, EGR och SCR genom användning av Mid SAPS-teknik
  • för användning i motorer med ökad oljebytesålder (Long Life upp till 30 000 km) samt vanliga motorer
  • modernt additivpaket i kombination med PAO-komponenter bibehåller motorns prestandaparametrar under hela perioden mellan oljebyten

Se Syntetiska

Se mer →