check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 2994100

Normal Xzone läder motorcykel kläder rengöringsmedel 150ml - 5904413623021

107,43 kr inklusive moms

Normal Xzone rengöringsmedel för läderkläder

Tillverkare:
Tillverkarens kod:
5904413623021
Kapacitet:
150 ml

Xzone läderrengöring är en högkvalitativ rengörings- och vårdprodukt för läder. Tack vare sina rengörande, smörjande och fuktgivande ingredienser - tar den främst bort vardaglig smuts, ger näring, glans, gör läder smidigt, elastiskt och lent och har en optimal pH-nivå.

Den starka versionen är avsedd för kraftig nedsmutsning och klassiska färger. För daglig vård och fluorescerande färger rekommenderas Normal-versionen. Lämplig för alla typer av narvläder.

Skinnjackor och skinnbyxor är nästan det mest klassiska klädesplagget för en motorcyklist. De är inte bara snygga, utan ger också högsta möjliga säkerhet vid ett eventuellt fall. Detta beror på att välskött läder har en mycket högre nötningsbeständighet än textilplagg. Man bör dock komma ihåg att plagg av naturläder kräver regelbundet underhåll och impregnering. De utsätts mycket lätt för torkning och oxidation, vilket gör att fibrerna smulas sönder och ytan spricker. Plagget förlorar då inte bara sina estetiska egenskaper, utan även sina skyddande egenskaper.

Det viktigaste är att ta bort daglig smuts regelbundet och att inte låta den sitta kvar för länge.

Läderplagg bör inte rengöras på djupet för ofta, så en eller två gånger per säsong är fullt tillräckligt, mer frekventa ingrepp i lädrets struktur kan försämra dess egenskaper.

Rengör sedan hela ytan utan att använda vatten med en mjuk trasa och ett av de professionella rengöringsmedel som är avsedda för detta ändamål, till exempel XZone Leather Cleaner. Om du är noga med att ta bort vardaglig smuts bör detta steg vara tillräckligt. För tuffare fläckar, använd en mjuk borste för att rengöra Xzone läderplagg, men var noga med kvaliteten på det färgämne som används av klädtillverkaren. Om du ser minimala spår av färg på borsten ska du omedelbart avbryta detta steg eftersom det kan leda till missfärgade fläckar på jackan eller byxorna. Efter tvätt sköljer du noga med varmt vatten och låter plagget torka helt på en luftig, solfri plats.

Det sista steget är att applicera ett impregneringsmedel för att göra det svårare för vatten att tränga in i fibrerna. Läderplagg som rengjorts enligt dessa instruktioner kommer att förbli estetiskt tilltalande, mjuka och smidiga under lång tid.

Sposób użycia
  • skaka behållaren före användning
  • Testa produktens effekt på ett litet dolt område - var särskilt försiktig vid användning på färgat läder
  • applicera på läderytan och gnugga i en cirkelrörelse, justera trycket - rengör med en fuktig svamp eller mjuk borste
  • Ta bort lös smuts med en svamp eller trasa som tvättats i rent vatten.