check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

för Sportmotorcyklar

Snabba kurvor och ännu snabbare raksträckor - det gillar vi också! För alla fans av sportig körning har vi förberett ett erbjudande där de hittar allt för sig själva och sin motorcykel.

Mest populära produkterna

Kläder

Höghastighetsvinyler på serpentiner i bergen? En tur till racerbanan? Om du äger en sportmotorcykel kommer du att stöta på många situationer där robusta motorcykelkläder kommer väl till pass. Kläder för en sportmotorcykel ska vara robusta, bekväma och framför allt säkra. Certifierade skydd, ryggskydd, sliders eller tjockt naturläder är bara början. Moderna sportmotorcykelkläder har också aramidfibrer, multifunktionella membran och dubbla eller tredubbla sömmar. En sådan kombination gör en motorcykeldräkt eller en sportjacka i läder till kläder som garanterar ett påtagligt skydd i slipar och jordar som ingen motorcyklist drömmer om.

Skor

Stövlar för en sportmotorcykel bör vara lätta, slitstarka och säkra. Det är trots allt på dessa maskiner som vi når de högsta hastigheterna och därför utsätts för den största faran vid en stöt. När du väljer sportmotorcykelstövlar ska du kontrollera att de har certifierade skydd och reglage som skyddar dina fötter och skenben från stötar och andra konsekvenser av ett fall. Det är lämpligt att välja modeller tillverkade av tjockt naturläder eller moderna syntetiska material. Oavsett material kommer din komfort definitivt att förbättras av den helt vattentäta och halkfria sulan. Ska du ut på en längre resa med din sport? Se till att utrusta dig med sportmotorcykelstövlar som torkar snabbt och garanterar god luftcirkulation.

Ryggsäckar

En motorcykelryggsäck är ett oumbärligt tillbehör som borde finnas i garderoben hos alla motorcykelfantaster. Den har en transportfunktion (du kan bära din bärbara dator, kamera och dokument på en daglig basis och passa en praktisk verktygssats eller proviant när du är ute på vägarna), men vissa modeller av motorcykelryggsäckar erbjuder mycket mer. Ett certifierat ryggskydd för ökad säkerhet vid fall eller en camelbak så att du inte behöver stanna för påfyllning övertrumfar funktionaliteten hos klassiska ryggsäckar. Du kan själv se att en motorcykelryggsäck är en konkret bekvämlighet när du kör enhjuling. Dessutom kan den effektivt komplettera din motorcykellook! Genom att ta den med dig på stan understryker du din kärlek till motorcyklar.

Reservdelar

Sportmotorcyklar brukar få utstå en hel del på vägen. Inte så konstigt, de är ju trots allt konstruerade för att ge föraren en rejäl dos spänning! Men glöm inte att snabb körning, spännande accelerationer och snabba tempoväxlingar sliter hårt på motorn, fjädringen, bromsarna och andra system på din maskin. Det är därför det är vettigt att välja motorcykeldelar av hög kvalitet och från en beprövad källa. Hos Gmoto hittar du sportmotorcykeldelar från välrenommerade tillverkare som gör att du kan sprida dina vingar både på vägen och på tävlingsbanan. Genom att välja att köpa motorcykeldelar från erkända varumärken säkerställer du din säkerhet, komfort och njutning. Ingen av oss gillar ju när maskinen krånglar på en efterlängtad resa eller under en track day, när vi inte kan förbättra vår prestanda och istället tvingas meka med motorcykeln i paddocken.

Däck

Däcken är den enda kontaktpunkten mellan din motorcykel och vägen. Detta är det bästa argumentet för att de ska vara av hög kvalitet, i bästa möjliga skick och maximalt anpassade till de förhållanden du kör under. Däck för sportmotorcyklar är en mycket bred kategori. Du hittar sportmotorcykeldäck för racerbanan (utan homologering) och homologerade modeller för allmän väg. Sportmotorcykeldäck ska vara lätta (ju lättare vikt, desto lägre rullmotstånd), slitstarka (rätt gummiblandning säkerställer hållbarhet under mycket tunga belastningar) och ha en slitbana som ger utmärkt dränering (så att du får maximalt grepp på vått underlag). Dessutom bör konstruktionen av ett sportmotorcykeldäck garantera en stabil bana när det är helt hopfällt och teknik som möjliggör snabb inkörning. Du hittar sportmotorcykeldäck från bland annat Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone och Michelin.

Tillbehör

Motorcykeltillbehör tar din körglädje, säkerhet och komfort till nästa nivå. De gör resan enklare (t.ex. en telefon- och navigationshållare eller en praktisk väska för bränsletanken, en s.k. tankbag), minskar risken för stöld (t.ex. ett bromsskivelås med larm, ett stöldskyddsankare eller en stöldskyddskedja) och hjälper dig att hålla din motorcykel ren (t.ex. ett motorcykelöverdrag). Och det är bara början! I vår shop hittar du tillbehör till din sportmotorcykel från många andra kategorier, inklusive crash pads, intercoms och träningsprylar för att förbättra din prestanda på tävlingsbanan.

Produkter för garage

Att serva en sportmotorcykel efter en tur på racerbanan eller en dynamisk tur på bergets serpentiner är en fråga som du inte kan förbise. I slutändan handlar det om din säkerhet och det nöje du ser fram emot på efterföljande utflykter. Användbara garageprodukter för sportcykelägare inkluderar en svängarm eller ett hjulställ, adaptrar/rullar och däckvärmningsfiltar för att hålla däcken varma under track day. Glöm inte verkstadsverktygen och tillbehören som du använder för att utföra service och reparera fel. En sportmotorcykel är en kombination av adrenalin, acceleration och fart. Gör den säker och trevlig att använda.

Lifestyle - Casual - Vardagskläder

Gillar du att framhäva din motorcykelkänsla varje dag? Det gör vi också! Vi har samlat ett stort utbud av vardagliga motorcykelkläder för att se till att doften av bränt gummi och bensin kommer att sprida sig från din garderob. Motorcykel-t-shirts, sweatshirts och kepsar är bara några exempel på accessoarer för det sanna bensinhuvudet!

Hjälmar

En sportig motorcykelhjälm ska vara säker, bekväm och lätt. Vilka kriterier bör du använda för att vägleda ditt köp? Mycket beror på var du kommer att använda din motorcykelhjälm oftast. Om du ska köra på racerbanan ska du välja skal av hög kvalitet för att säkerställa att ditt huvud är skyddat på högsta möjliga nivå (samma sak gäller för motorcykelkläder, stövlar och handskar). Om du väljer en motorcykelhjälm för allmän väg ska du tänka på ljudisolering, vikt (ju lättare skal, desto mindre trötthet i nacken) och bärkomfort. Självklart får du inte glömma bort säkerheten. Säkerheten ska alltid vara på högsta möjliga nivå, oavsett var du kör.

Underkläder

Termoaktiva underkläder tar hand om din termiska komfort. Under kallare dagar värmer de kroppen effektivt (särskilt modeller i merinoull) och vid varmt väder sänker de temperaturen intill kroppen med upp till 1 grad Celsius. Värmeunderkläder för motorcykel innebär också mindre risk för skav (tack vare sömlös konstruktion) och ökad fräschör (silverjoner och andra lösningar minimerar tillväxten av bakterier som orsakar obehagliga lukter). Värmeunderkläder fungerar dessutom utmärkt för andra aktiviteter, t.ex. vandring, skidåkning/snowboard eller löpning, så du kan använda dem året runt.

Bagage

Är sportmotorcyklar gjorda för resor? Nej, men det betyder inte att du inte kan ta med dem på en längre resa! För motorcyklister som gillar att köra långt och samtidigt hålla ett dynamiskt tempo har vi utvecklat ett sortiment av motorcykelbagage som är skräddarsytt för sportmotorcyklar. Motorcykelbagage för sportmotorcyklar kännetecknas av låg vikt, aerodynamisk design för att minska luftmotståndet och hög funktionalitet. I vårt sortiment hittar du bland annat sidoväskor, väskor för bränsletanken (tankbag) och väskor för passagerarsätet. Kolla in vad vi har förberett åt dig och ge dig ut på vägarna!

Handskar

Sportmotorcykelhandskar ska kännetecknas av en hög säkerhetsnivå, bekväm att bära och utmärkt ergonomi. Snabb spakmanövrering, full motorcykelkänsla och ordentligt handskydd i händelse av fall är saker utan vilka snabb körning är uteslutet. Sportmotorcykelhandskar handlar också om stil, som gör att du sticker ut på vägen, och toppmoderna lösningar, som introducerar dig till en värld av innovativa material och teknik. Välj dina favorithandskar för sportmotorcykel och upplev adrenalinkicken på allmänna vägar eller på tävlingsbanan.

Dämpare

Låt hela grannskapet veta att du är på väg ut på vägarna! Med en sportljuddämpare för motorcykel kan du öka motorns prestanda och ge dig det ljud du alltid har drömt om. Dessutom kan du med en ljuddämpare för motorcykel förbättra utseendet på din sportiga maskin. I vårt sortiment hittar du motorcykelljuddämpare från märken som IXIL, Dominator, LeoVince, Arai och Akrapovic. Kort sagt, du har mycket att välja mellan! Ge din motorcykel en fullblodskaraktär så hörs vi på vägen.