check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

SSV/UTV

SSV, Buggy och ATV är maskiner som ger stor spänning i terrängen. För fullständig körglädje och en hög säkerhetsnivå har vi förberett ett sortiment av offroaddelar, kläder och tillbehör för dig.

Mest populära produkterna

Skor

Alla som har kört offroad minst en gång vet hur oförutsägbar denna sport är. Fall, stenar som flyger ut under andra motorcyklars hjul och fotstöd som gräver sig in i foten efter varje landning på osäker mark - detta är bara några av de faror som cross/enduro-motorcykelstövlar måste hantera. En bra crossstövel ska skydda fotleden från stukningar och förskjutningar, ha en sula som gör att fötterna vilar säkert på fotpinnarna och vara ergonomiskt utformad så att det inte är några problem att använda växelspaken och bromshandtagen. Enduro- och crossstövlar för motorcykel handlar naturligtvis inte bara om säkerhet, utan även om komfort. När du väljer enduro/cross-motorcykelstövlar ska du vara uppmärksam på passformen för foten, ventilationssystemet och vilken typ av material som används på insidan. Glöm inte bort stilen! Cross-/endurokängor ska se bra ut. Oavsett vad du har för garderob för motorcykel och terrängfordon kommer du säkert att hitta rätt cross-/endurokängor. Tillverkarna konkurrerar inte bara med kvaliteten på de material som används och innovativa lösningar, utan också med design och färgversioner av cross/enduro-stövlar. Starka färger, dämpade vintagetoner eller kanske klassiskt svart med kromade spännen? När det gäller valmöjligheter överträffar cross- och enduroskor alla förväntningar.

Kläder

Kör du offroad? Då bör du utrusta dig med bra endurokläder som håller dig bekväm och säker när du blir varm. När du väljer endurokläder ska du ta hänsyn till flera faktorer, bland annat komfort, design och tillverkningskvalitet. Du får dock inte glömma att enduro- eller cross-kläder först och främst måste minimera skador vid fall eller vadning genom buskarna så mycket som möjligt. När du letar efter dina drömmars endurokläder ska du därför vara uppmärksam på certifieringar och material för skydd/skydd i buffertar, knäskydd, ortoser, pansar osv. Kom ihåg att cross-kläder inte bara är skydd, utan även handskar, blusar, byxor och jackor. I deras fall kan du gå loss med stilen och matcha specifika klädesplagg till din motorcykel, till exempel. Enduro/cross-kläder har alltid överraskat med sina färgkombinationer och design, vilket gör att de sticker ut från motorcykelkläder som är utformade för asfaltvägar eller långa sträckor. Cross-cross-kläder låter dig uttrycka 100% av din karaktär och sticka ut på motocrossbanan eller i fältet med en unik look - med våra kläder kommer du att göra intryck! Du hittar cross- och endurokläder från en rad kända tillverkare som Fox, Leatt och Thor.

Glasögon

Crossglasögon är en viktig del av utrustningen för alla som ger sig ut i terrängen efter en eldsvåda. De ger både säkerhet och komfort när du kör offroad. Enduroglasögon ska ha ett reptåligt visir och ett brytbart fäste som återställer full sikt på bråkdelen av en sekund - vi kan inte tänka oss att tävla utan dem! Du kommer också att uppskatta crossglasögonens goda lufttäthet när du kör under svåra förhållanden. Ramens form och tätningsskummet minimerar trycket och förhindrar att damm tränger in under glasögonen. När du väljer dina drömmars enduroglasögon ska du också vara uppmärksam på remmen. Den ska vara robust och ha en silikonbeläggning för att säkerställa att cross/enduro-glasögonen sitter säkert på hjälmen.

Hjälmar

På väg ut i terrängen eller till motocrossbanan? Då behöver du en robust crosshjälm som erbjuder hög säkerhet och åkkomfort. Bra hjälmar för cross kännetecknas av låg vikt, ett effektivt ventilationssystem och en bra konstruktion (t.ex. ett flerskiktat skal tillverkat av olika fibrer). Dessutom bör cross- och endurohjälmar ha ett visir som skyddar mot solen och stenar som flyger under hjulen på andra motorcyklar, vilket ökar körsäkerheten. När du väljer din drömhjälm för enduro/cross bör du även titta på fästanordningarna. Många av oss kan inte föreställa oss att köra offroad utan DD-fäste - lyckligtvis är detta en mycket populär lösning. Allt som allt handlar crosshjälmar inte bara om stil för att få dig att sticka ut i fältet och på motocrossbanan, utan framför allt om säkerhet och komfort när du kör utanför allfarvägarna.

Termoaktiva underkläder

Värmeunderställ har blivit allt populärare bland offroad-motorcyklister under flera år. I början riktade tillverkarna sina produkter till dem som var ute på vägarna i kallare väder, men med tiden har värmeunderkläder börjat dyka upp på marknaden för att öka värmekomforten även i sommarvärmen. I dag är termiska underställ avancerade produkter som är ett oumbärligt första lager i motorcykelutrustningen - för såväl cross- och enduroförare som landsvägsmotorcyklister. Värmeunderställ transporterar effektivt bort fukt, vilket i kombination med ventilationszoner och sömlös konstruktion säkerställer en hög komfort oavsett terräng eller körtempo. När du ger dig ut på en endurotur fungerar dessutom termiska underställ bra tillsammans med andra aktiviteter, så att du tryggt kan vandra eller klättra utan att byta kläder. Värmeunderkläder är å andra sidan oumbärlig utrustning när du åker skidor eller snowboard, särskilt set tillverkade av merinoull.

Skyddskläder

Korsskydd är oumbärliga om du vill komma tillbaka helskinnad från en offroadutflykt och kunna fortsätta med din offroadhobby. Skydd, ortoser, buffertar, nackstabilisatorer och pansar - utbudet av korsskydd är enormt, vilket innebär att det också finns många sätt att öka säkerheten. De mest populära enduroskydden kommer från märken som Fox, Leatt och Acerbis. När du väljer crossskydd ska du vara uppmärksam på skyddets certifiering, ventilationssystem och byggkvalitet. Kom ihåg att ju hårdare du kör och ju mer imponerande handlingar du gör på motocrossbanan, desto mer bör du beväpna dig och sträcka dig efter avancerade korsskydd. Ytterligare kriterier vid köp av enduroskydd är fästsystem och utseende. Precis som med andra cross-/enduroskydd (t.ex. hjälmar och stövlar) har cross-skydden fenomenal styling och olika färgversioner.

Tillbehör

Buggy, SSV och UTV är fordon som ger oss stor glädje att köra i terrängen. Oavsett vilket märke din SSV, UTV eller buggy är i din garage, kan tillbehör vara till nytta - det gör det möjligt att anpassa ditt fordon för arbete, rörelse i specifika terränger eller tävlingar. I vårt utbud hittar du bland annat bagageväskor, säkerhetsbältesystem, tillbehörsstötfångare och tak, fästen för startnummer och flaggor, backspeglar, rutor och vapenfästen. Tveka inte och förbered ditt SSV, UTV eller buggy för galenskap i alla terränger med oss.

Reservdelar

Om du räknar med spännande äventyr i terrängen bör ditt fordon vara i utmärkt tekniskt skick - utan det kommer ditt UTV, SSV eller buggy inte att klara krävande förhållanden. I vårt sortiment hittar du reservdelar och förbrukningsvaror från de bästa tillverkarna på marknaden. Motor delar (inklusive kolvar, ventiler och tändstift), bromsar, chassidelar (inklusive styrspindlar, axlar och hjulavståndsringar) och upphängningsdelar är bara en liten del av vad du hittar i vår butik för fordon som SSV, UTV och buggy. Att ta hand om din säkerhet och komfort utanför de utstakade vägarna är vår högsta prioritet.