check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 645362

YSS styrdämpare 90mm 30 klick 90mm silverfärgad A-klämma - EG188-090C-01-R

2 785,87 kr inklusive moms

Produkt tillgänglig på specialbeställning. Leveranstiden kan försenas med 7 dagar. Ingen returrätt.

YSS styrdämpare 90mm 30 klick 90mm silverfärgad A-klämma

Tillverkare:
YSS
Tillverkarens kod:
EG188-090C-01-R
Allmän beskrivning
  • Styrdämparen motverkar det självexciterade "shimmy"-fenomenet, dvs. den farliga resonanseffekten av rattvibrationer som överförs från framhjulets dragkraft till hela cykelns främre fjädring. Detta inträffar främst vid höga fordonshastigheter och kan leda till olyckor, eftersom det är extremt svårt, om inte omöjligt, för en amatörförare att kontrollera.
  • Användningen av en styrdämpare och dess monteringssats, korrekt monterad och anpassad till motorcykelmodellen, undviker effektivt de ovan nämnda fenomenen.
  • På grund av den ganska komplicerade monteringen av stötdämparen och behovet av exakt justering, föreslår vi att monteringsarbetet utförs av en specialiserad motorcykelverkstad med lämpliga kvalifikationer, verktyg och erfarenhet.
  • Tillverkare: YSS
  • Fabriken grundades 1983 i Thailand. Idag är Y.S.S. Company Limited en av världens största och snabbast växande tillverkare av komponenter till motorcykelupphängningar, med representation i Europa, Amerika, Australien och Japan. Det är värt att notera att Y.S.S. även tillverkar hjulupphängningar för mindre och äldre motorcyklar och skotrar. Företaget har alla certifikat som bevisar den höga kvaliteten på produkten och hela produktionsprocessen, inklusive kvalitetskontroll av varje (!) produkt som lämnar produktionsanläggningen.
  • Vårt produktsortiment omfattar bakre stötdämpare för de flesta märken av motorcyklar, främre upphängningskomponenter och styrstötdämpare.