check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Om oss

Om ossVi är till för veteranmotorcykelentusiaster, motorcykelturister och upptäcktsresande, älskare av snabb körning men också av leriga stigar. Vi är här för att se till att alla, oavsett motorcykeltyp, hittar allt de behöver på ett och samma ställe. Vi har också en gång börjat vårt äventyr med motorcyklar, så vi vet hur svårt det kan vara att välja rätt delar, tillbehör, hjälm eller motorcykelkläder. Bland oss finns framgångsrika enduroförare, älskare av snabba motorcyklar, resenärer och entusiaster som tillbringar långa kvällar i garaget. Och var och en av oss är här för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till dig.


Hur började det?Vi började i ett litet rum på vinden i familjens hus. På den tiden gick butikens grundare fortfarande i gymnasiet och Gmotos produktsortiment var begränsat till delar till några få modeller av veteranmotorcyklar. Företaget registrerades 2009, men det var 2013 som genombrottet kom när butikens grundare gick samman med sin äldre bror, som vi har att tacka för automatiseringen av butiken.Vi har för närvarande nästan 2 000 000 produkter för mer än 335 motorcykelmärken och vårt team består av mer än 100 specialister. Gmotos huvudkontor är inte bara ett toppmodernt lager som gör att vi kan behandla beställningar snabbt, utan också en stationär motorcykelbutik och kontor fulla av motorcykelentusiaster.Varför oss?

 

Mycket har förändrats sedan 2009, men våra värderingar är desamma. Vi minns fortfarande vad vår motivation var när vi skapade Gmoto och vi vårdar den ständigt. Lär känna våra styrkor.Omedelbar leverans

 

Varje beställning, oavsett värde, är lika viktig för oss, och därför samarbetar vi med de bästa leverantörerna - DPD och InPost. Tillsammans levererar vi paket till alla hörn av Polen på nolltid.

 

Nöjdhet med inköp

 

För oss är du kund hela tiden - även efter att du har mottagit din beställning, så om du ändå tycker att den produkt du har köpt "inte är den", kan du snabbt returnera eller byta varorna gratis med hjälp av vänlighetsformuläret. Vi bryr oss om att du ska bli nöjd med din shopping, så du kan lita på oss!

 

Omfattande erbjudande

 

Vi har nästan 2 000 000 produkter i vårt sortiment. Det innebär att du inte bara hittar delar och tillbehör för reparation och service av din motorcykel, utan även allt för dig själv - hjälmar, kläder, stövlar och prylar är bara början! Vi lägger till produkter och utökar sortimentet med nya varumärken varje dag. På så sätt behöver du inte handla i flera butiker och sparar in på leveranskostnaderna.

Professionell rådgivning

 

Oavsett om du behöver ett nytt batteri, vill välja den perfekta jackan för en kommande resa eller tävlar i ditt första enduro-evenemang och inte vet var du ska börja förbereda dig - vi kan hjälpa dig! Mer än 100 specialister väntar på att få svara på dina frågor och är beredda att välja ut de bästa produkterna för dig.