check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B

Utmärkelser och intyg

Utmärkelser och certifikat

 

Vi utvecklar och förbättrar ständigt vår online butik, vilket inte går våra kunder obemärkt förbi. Under årens lopp har vi vunnit priser och utmärkelser i stora rankningar av online butiker.

 

Första plats i kategorin "Automotive" i Opineos ranking — 2018 och 2022 vann vi förstaplatsen i kategorin "Automotive" i den prestigefyllda rankningen av online butiker som anordnas av Opineo, och slog inte bara andra motorcykelbutiker utan även online butiker för bildelar och däck.

 

Utmärkelse i kategorin "Bästa online butiker" i Opineo-rankningen — 2021 vann vi en utmärkelse i kategorin "Bästa online butiker" i den prestigefyllda rankningen av online butiker 2021 som anordnas av Opineo. Vi stod oss inte bara mot motorcykel- och fordonsbutiker, utan även mot online butiker från andra branscher.

 

Andra plats i kategorin "Automotive" i Opineos ranking — 2016 kom vi på andra plats i kategorin "Automotive" i den prestigefyllda rankningen av online butiker som anordnas av Opineo. Vi utmärkte oss inte bara mot andra motorcykelbutiker, utan även mot leverantörer av bildelar och däck.