check Fri frakt från 3 600,00 kr
check Returer upp till 14 dagar
check Betala för 30 dagar
check Partihandel - B2B
ID: 646389

YSS progressiva fjädrar för främre fjädring - PR350I065-125S330X

1 720,44 kr inklusive moms

alert information icon

Produkt tillgänglig på specialbeställning. Leveranstiden kan försenas med 7 dagar. Ingen returrätt.

YSS progressiva fjädrar för främre fjädring

Tillverkarens kod:
PR350I065-125S330X
Allmän beskrivning
  • Produkt av högsta kvalitet från en välkänd tillverkare.
  • Satsen innehåller 2 stycken progressiva fjädrar. Progressiva fjädrar är en utmärkt ersättning för linjära fjädrar. De är lämpliga för såväl äldre som helt nya motorcyklar. Fjädrarna är tillverkade av högkvalitativt kiselstål. Fjädrarna är dessutom polerade längs hela sin längd för att förbättra oljeflödet.
  • Fjädrarna för den främre hjulupphängningen är en godkänd produkt! Homologeringsintyget hittar du i avsnittet "Bilagor". Efter montering av fjädrarna, skriv ut intyget och förvara det på en säker plats. Det är inte nödvändigt att ta med intyget tillsammans med fordonsdokumenten. Intyget visas upp på uttrycklig begäran av diagnostikern.
  • Fjädrarna är avsedda för motorcyklar.
  • Tillverkare: YSS
  • Fabriken grundades 1983 i Thailand. Idag är Y.S.S. Company Limited en av de största och snabbast växande tillverkarna av motorcykelfjädringskomponenter i världen, med representation i Europa, Amerika, Australien och Japan. Det är värt att notera att Y.S.S. även tillverkar hjulupphängningar för mindre och äldre motorcyklar och skotrar. Företaget har alla certifikat som bevisar den höga kvaliteten på produkten och hela produktionsprocessen, inklusive kvalitetskontroll av varje (!) produkt som lämnar produktionsanläggningen.
  • Vårt produktsortiment omfattar bakre stötdämpare för de flesta märken av motorcyklar, främre upphängningskomponenter och styrstötdämpare.

Passar till

Denna produkt passar 8 motorcyklar.